Felújítási támogatás benyújtásához néhány kérdésem lehetne?
Figyelt kérdés
rengeteg sajtcetli számlánk gyűlt össze az elmúlt másfél évben, van vagy 10 szerződésünk különböző kisebb nagyobb munkákra.
Szeretném majd online feltölteni a kérdésem:
Az eredeti számlákat fotózni kell és majd úgy feltölteni mint egy jpeg? lehet egy fotón esetleg több összetartozót?
Akitől kértek hiánypótlást, azoktól mit kértek? én tartok tőle, hogy némely szerződésünk nem lesz megfelelően részletes, de majd meglátjuk.
2022. máj. 17. 19:26
1/2 Majatom válasza:
Én nem mertem belevágni az online kitöltésbe, helyette letöltöttem a kincstár oldaláról az excelles számlaösszesítőt, kitöltöttem, kinyomtattam, és bevittem egy kormányablakba az eredeti számlákkal együtt. Ott lefénymásolták a számlákat a kérelem mellé.
2/2 anonim válasza:
Nem én csináltam, hanem édesapám, de nagyon jó tapasztalatai vannak az online kitöltéssel! A hiánypótlást is nagyon korrektül kérték és kezelték. A számlákat szkennelve töltötte fel.
Ugyanakkor arra érdemes lett volna figyelni, mielőtt bármit is elkezdtetek csinálni, hogy normális számlák meg szerződések legyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!