Ki cserélte le? A szolgáltató a hivatalos, plombás vízórát?
jan. 17. 21:52
2/10 anonim válasza:
Vízórát kétféleképpen cseréltethetsz. 1. Keresel egy vízvezeték szerelőt, aki beszereli(van rá jogosultsága, jogosult plombát rakni az új órára) az új órát, és lejelenti a cserét a vízművek felé. Akkor annyi amennyiben megállapodtál a szerelővel. Budapesten hogy 18-24 ezer között van. És a vízművek még kiszámláz regisztrációs díjat olyan 4 ezer Ft. környékén. Vagy megrendelted a vízművektől közvetelnűl a cserét, akkor az 35.000 Ft kompletten. Én 24. szeptemberben cseréltettem, és kompletten rendeltem meg, ennyibe került.
jan. 17. 22:19
3/10 anonim válasza:
Pesten ez nem sok.
jan. 17. 22:31
4/10 anonim válasza:
39 ezret fizettem tavaly érte. Budapest, zuglo.
jan. 17. 23:13
5/10 anonim válasza:
Apád egy kő alatt él? Simán átlag/korrekt az ár.
jan. 17. 23:17
6/10 anonim válasza:
Pesten ennyi.
Ugyanaz a cég, ugyanazt a vízórát 50 km-el arrébb 25ért teszi fel, és azon is vastagon keres, meg a vízmű is, aki kiadja a cégeknek az engedélyt erre a tevékenységre.
Színtiszta lehúzás.
A gázórát bezzeg ingyen cseréli a szolgáltató
jan. 17. 23:56
7/10 anonim válasza:
Nekem tavaly ősszel volt Budapesten 2 db óra szereléssel, vízműves ügyintézéssel, plombálással együtt 56 eFt úgy, hogy társasházban lakom és egyszerre rendelte meg a ház mindenkinek, így kaptunk valami kis kedvezményt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!