Egy 14 négyzetméteres falra mennyi festék kell?
"Egyszerűen nem értem miért vesznek ennyit"
Egyszerűen nem értem miért vetted TE meg tőlük, ha nem volt rá szükséged??!
Maaaaargit! Nooormáááliiss??
Változó, de 1L 5-8m2-re elég két rétegben! Azaz neked erre a 14m2-re 2-3 literre lenne csak szükséged. Az, hogy ekkora felületre vesz a festő 5L-t, biztos, ami biztos alapon, az még elfogadható!
Keress másik festőt, azt javaslom!
Egyébként meg nagyon sokáig felhasználható egy bontatlan vödör festék, ha az hűvös, napfénytől védett helyen van tárolva, az, hogy garanciát 3 évig vállal a festékgyár, hogy addig eldolgozható, az egy dolog...
Én 2-3 évente kiszoktam festeni (konyhát 2 évente), Te nem tudom hogy vagy vele. Azért csak koszolódik a fal, mégha sokan észre sem veszik miben élnek! Úgyhogy nálam a kétszeres mennyiség sem menne kárba, de hát meg is hirdethetted volna, olyan ütemben megy fel mindennek az ára, hogy bolti áron jó üzlet átvenni azt, ami fél évvel ezelőtt lett vásárolva.
Köszi. Én is ennyire gondoltam kb. hogy 5 litert veszek. Még a festékboltban is megkérdezem majd. Ha egy kicsi maradt volna pluszban, azzal nem is lett volna semmi baj, de vödörszámra maradt felbontatlan festék. Nyilván nem hívom már többet ezt a festőt.
Amikor ilyen hirdetéssel próbálkoztam, komolytalan emberek hívogattak, rabolták az időmet, ha megbeszéltünk találkozót nem jöttek el, de nem is szóltak, én meg hiába vártam, ahelyett hogy mást csináltam volna. Szóval erre jelenleg nincs időm, dolgozom, közben újítom fel a házat, és emellett van egy beteg kutyám aki speciális diétán van és állandóan orvoshoz kell vele járkálnom. De ha kicsit egyenesbe jövök, év vége felé megpróbálom megint meghirdetni a bontatlan festékeket, köszönöm a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!