Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy 14 négyzetméteres falra...

Egy 14 négyzetméteres falra mennyi festék kell?

Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Festéktől is függ, de ha kettő rétegben festessz, akkor szerintem 4 liter.
2022. máj. 14. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Festékboltban megmondják.
2022. máj. 14. 15:12
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Ra van irva a festek dobozara hogy mekkora feluletre eleg.
2022. máj. 14. 15:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Rá van írva a festékesdobozra
2022. máj. 14. 15:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Rá van írva a dobozra, de ilyen kis felület esetén szorozd meg kettővel a mennyiséget, a hengerben marad a fele..😆
2022. máj. 14. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:
A festékdobozra írt adat csak optimális esetben igaz. Egy amatőr nem fogja úgy kenni, hogy pont kiadja.
2022. máj. 14. 15:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem én fogok festeni, hanem festő. Csak én akarom megvenni a festéket, mert mindig akkora vödröket vesznek, hogy aztán itt marad a nyakamon, fehéret például nem is kell vennem, mert tavalyról van még vagy 3 óriási vödör. Minden fehér lesz, csak egy kisebb falrész lesz színes, azt kérdeztem ahhoz mennyi kell, nem tudom hány rétegben kell kenni. Persze a festőnek mindegy mennyit vesz, de nekem nem amikor több százeret elkér festékre, utána meg itt rohad rám. Ezt szeretném elkerülni.
2022. máj. 14. 17:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Értem, hogy elakarod ezt kerülni, de attól még rá van írva a festékre, hogy mekkora felületre elégséges. Ha esetleg még festékboltban is vásárolsz festéket, ott még meg is mondják, sőt még javaslatokat is tesznek, hogy adott helyiségbe milyen festéket használj, de az összes létező és nem létező színből választhatsz, olyat kevernek ki, amilyet szeretnél.
2022. máj. 14. 18:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Ral kódot mondom majd, hogy milyet szeretnék, és nyilván meg fogom kérdezni a festékboltban is, csak szerettem volna infot gyűjteni több helyről, mivel semmit nem tudok, a festők mindig többszörös mennyiséget vettek eddig.
2022. máj. 14. 19:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Például tavaly festettem ki egy szobát, két színnel. Minden színből maradt több vödör festék bontatlanul! Pedig előre tudták mekkora felületet kell festeni. Egyszerűen nem értem miért vesznek ennyit, soha többet máshol nem tudom felhasználni, mivel nem szeretnék máshol is ugyanolyan színt, és ezek ha jól tudom 2-3 évig felhasználhatóak csak. Ez óriási pazarlás.
2022. máj. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!