Mennyi festék kell 120 négyzetméterhez?
De ugye nem az alapterülettel számolsz? :)
A falak felületét nézd és azt vesd össze azzal, amit a festéken írnak.
2 rétegben kell festeni mégha látszólag tiszta is. Mivel ház, így feltételezem, hogy az alapterületről van szó, az falfelületre kb. 400-450 nm nagyon durván. Egy kanna Héra 1 rétegben durván 120-150 nm-re elég a hígítástól és a felhordástól függően, ez egy nagy szoba.
Tehát 7db 16L-es kannára lesz szükségetek, esetleg 8-ra, ha jól pakoljátok és kevés a csempe, burkolt lábazat és az üvegfelület stb..
4 okos kakukk hozzászólás! Egyiknek sem szakmája! a "menyezettet is beleszámoltad?" brrr hülye kérdés-azt nem kell festeni??? "A vederre rá van írva!! " Akkor b*sztál el magaddal! Ahogy elnézem sok birka csak írogat, és lepontoz! De értelmes választ ... Meglátszik nem szakemberek vagytok!
Kis okosok: akkor a nyílászárókat kikel -e vonni??? Mert ugyan is a tiszta festendő felületett úgy kapjuk meg!!! Na lehet festeni Kedves felhasználó!!!
6! Tuti, hogy nem két t-vel írtam a mennyezet szót...
Miért, kiderült, hogy mi a 120 m2? Nekem még mindig nem. Szerintem igyál egy kávét és mosolyogj, ha már reggel ilyen dühös vagy, elrontod az egész napodat.
üdv 4, aki tud falfelületet (is) számolni
Kedves 6-os.
Nekem a szakmám és vígan elmondhatom, hogy átlagos belmagasságnál (2,8-3m) nem nagy befolyásoló tényező +- 30 négyzetméternyi ablak vagy ajtó stb, hanem az alapterületet beszorozzuk 3,5-el és két rétegben számolunk...
Az szerintem sz@arrágás, ha azon agyal valaki mi van ha marad 4-5 liter festéke, aminek litere 300 kemény forint. Beköltözéskor úgyis leverik pár helyen, a festék meg 1-2 hónapig még eláll javításhoz.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!