Melyik a legtartósabb márka multifunkciós gépből?
Figyelt kérdés
Fein
Makita
Bosch
Einhell
2022. máj. 11. 15:33
1/4 anonim válasza:
Ami meghíbásodhat,az meg is híbásodik.
2/4 anonim válasza:
Festool és a Hiltire szavaznék. De az 1-es válaszadóval is egyetértek.
3/4 A kérdező kommentje:
De nem mindegy, hogy 1 év vagy 10 év után.
2022. máj. 11. 19:22
4/4 anonim válasza:
Nekem Fein van, és tudtommal a Bosch-al közösen kezdték el kifejleszteni ezt a fajta gépet. Nagyon szuper kis gép, nekem a kisebbik van, a MultiTalent , és már kapott elég sokat mire lecsiszoltam vele 5 méternyi fa erélykorlátot, és még mindig nagyon finoman működik. Arra figyelj, hogy a szerszám inkább csavaros rögzítésű legyen mint valami egyedi megoldás. A Fein munltimasteré pl gyorzáras, de amennyiért ahhoz veszek egy szerszámot, abból veszek egy egész csavaros szettet kínából.
Cégnél volt Fein sarokcsiszoló is, és már ezelőtt 20 évvel se kellett a körmöskulccsal bajlódni, meg egész műszakban csiszolhattál vele, és alig melegedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!