Nálam a tetőtérben két szobát kellett glettelni, festeni, kb 40m² a kettő, az 200.000 volt, plusz anyag.(kb 70.000)
2022. ápr. 26. 07:49
4/19 anonim válasza:
Ha mindent elrendezel akkor 2 nap. Ha 200ezret adsz neki, akkor az havi 4millió fizetés. Szerintem lesz aki kevesebbért is felkel. :D
2022. ápr. 26. 07:54
5/19 anonim válasza:
Nekünk tavaly nyáron volt felújítás. Két szoba, előszoba glettelés, festés, a szobákban burkolatcsere plusz a WC felcsempézése volt anyaggal munkával együtt 850 ezer.
Ha neked csak a glettelés és festés kell, akkor kb. 400 ezerrel számolj, de akkor magadnak vedd meg az anyagot (festéket olcsóbb kevertetni, mint kész színt venni) és olcsóbb mestert keress.
2022. ápr. 26. 09:58
6/19 anonim válasza:
5ös szerinted 450ezer az anyag? :D
Szerintem egy nullával kevesebb, de ha úgy érzed nem vertek át, akkor te lehettél a mester :D
2022. ápr. 26. 10:15
7/19 anonim válasza:
Festeni ki tudsz akar egyedül is, nem nagy dolog. En is (nö vagyok) sokszor festettem a lakast, konyhat, szobat is. Ha javitas is kell, akkor erdemes szakembert keresni, vagy olyan ismeröst/baratot aki ert hozza.
Nagyon sokat meg lehet vele sporolni.
2022. ápr. 26. 10:35
8/19 A kérdező kommentje:
En is megtudnam csinalni de nem abban a varosban lakok, csak majd oda akarok koltozni ha kesz a lakas. Kell par aprobb javitas is, de szerintem az nem szamottevo. Az egyik falba valami arany csillam lett keverve, ezert is biznak szakemberre mindent. A furdot meg egyedulallo 157 centis nokent nem biztos h hiba nelkul meg tudnam oldani :D ha 500ezerbol kijonne, akkor elegedett lennek.
2022. ápr. 26. 10:43
9/19 anonim válasza:
Igazán köszönöm a lepontozást... Vidéken 200-300 ezer Ft. egy 10 négyzetméteres helyiség lefestése. A kérdésben 45 nm szerepel, az akárhogy számolom minimum 1 millió Ft.-ból jön ki, pláne nagyvárosban. Aki nem hiszi járjon utána.
2022. ápr. 26. 10:46
10/19 NTBS válasza:
Attól függ helyileg hol van az ingatlan. A másik, ha nem nagy javítás kell akkor fesd ki te, 1 hosszú hétvégén meg is van. A sajátját mindenki jobban megcsinálja és egy csomót spórolsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!