Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nappali+konyha 30 nm területű,...

Nappali+konyha 30 nm területű, hány nap lehet kb a csempézés?

Figyelt kérdés
A nappali és konyhát boltív válassza el, olyan az elrendezés hogy már az első nap kénytelenek leszünk rálépni, mert a fürdő, vécé muszáj. A régi lapokra lesz téve az új, nincs benne semmi kacifánt, csak le kell rakni és fugázni. Azt mondta aki csinálja hogy pénteken elkezdi és vasárnapra megvan. A bútorokat majd félretesszük mindig. Nem tudjuk megoldani hogy elmegyünk valahova arra a pár napra. A 2 nap reális?
2022. ápr. 13. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

"Nem tehetem meg hogy 200 ezret fizessek a gyorsan kötő ragasztóért plusz még a többi költség."

Akkor marad a rövid takaró.

Abból kell főzni ami van.

Tudod gyors/pontos/olcsó, de csak kettőt lehet választani.

Ahogy nézem te olcsó és gyors megoldást szeretnél.

Akkor mi marad?

2022. ápr. 13. 22:12
 12/17 A kérdező kommentje:
30 nm-re 60*30-as lapokkal 6 zsák és még marad is? Az olyan vékony kenés mint mikor a kenyered vajazod.
2022. ápr. 14. 08:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Már nem a habarcsba rakják a csempét, mint régen, max 5mm vastagság a normál ragasztónál.

Amit én használtam annak a gyári anyagszükséglete 2-5kg/m2. És ez nálam ennyi is lett.

Vannak még extra ragasztók 10mm vastagságra.

Aljzatiegyenlítes kell, ha nem sík a talaj.

De mivel az előző burkolatra rakatod, ami gondolom síkban van, pár mm vastagság bőven elég.

2022. ápr. 14. 08:58
 14/17 A kérdező kommentje:
#13, most csinálta egy "szaki" a fürdőm, rengeteg munkája van és az alaptól a tetőig vállal munkát, nagyon keresett mégis egy 4,5 nm területű fürdőbe felhasznált 9 zsák ragasztót, a járólapot a régire rakattam ott is, nem volt egyenetlen a felület mégis ráment annyi alulra meg a levert előző falicsempe helyére, az meg 11 nm. Ezért számolok úgy hogy inkább több ragasztót veszek, azért 30 nm nem kevés és a lerakás is olyan hogy sokat kell majd vágni, mert eltolva lesz rakva a csempe.
2022. ápr. 14. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy sokat kell vágni a minta miatt még nem kell több ragasztó.
2022. ápr. 14. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A csemperagaszto nem alkalmas kiegyenlítésre sem alá vakolásra.

A 30 m2re ha nagyon sokat számolok akkor is elég 6-8 zsák. Nagyon max 10.

Valami nem gömbölyű.

2022. ápr. 14. 12:39
 17/17 A kérdező kommentje:
De gömbölyű, ezt a saccolást csak én írtam hogy szerintem ennyi zsák kellhet, a nappalit már nem az az ember fogja csinálni aki a fürdőt, mert nem vagyunk megelégedve a munkájával. Ez a másik tapadóhíddal fogja kezdeni a munkát. De még nem számolta ki hogy mennyi anyagot vegyek.
2022. ápr. 14. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!