Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nagyjából mennyire lehet...

Nagyjából mennyire lehet számítani?

Figyelt kérdés
Nem tudom mik a konkrét burkoló árak, 5 nm területű fürdő amiben 10 nm falcsempe és majdnem 5 nm járólap lerakás lenne + kád beállítás.
2022. márc. 17. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
5-6ezer/nm. GY-M-S.
2022. márc. 17. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Hajdú-Bihar 5 ezer körül vannak a Zalakeràmiàs lapok. Burkoló szàmla nélkül 5-6 ezer /nm² -àron rakja. A kàd beàllítàsra nem tudok vàlaszolni
2022. márc. 17. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem 10000/m2 ért rakja számlával, katas úgyhogy amúgy sincs áfa.

De ebbe benne van a segéd anyag is, ragasztó, fugázó, meg ami kell a lerakáshoz.

A lapokat én vettem.

2022. márc. 17. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Mostanában 8-10ezer a négyzetméter ára de lehet többiet mondanak.

Kicsi meló kevés négyzetméter.

2022. márc. 18. 08:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! 2 burkoló van, az egyik mindent megtud csinálni, a kádbeállítást és a burkolást is, a másik fiatalabb srác és csak a csempéket tudja. Mindkét ember szépen dolgozik, és mondhatom hogy baráti kapcsolat van közöttünk, de szerintem minimum 50 ezret mindkettő elkérne. Igazából megvettem mindent csak dolgozni kellene vele és mivel kicsi a terület, max 2 napos munka.
2022. márc. 18. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:

50 ezerert meg barati aron sem menne egy burkolo sem.

Ha megis,akkor csapj le rajuk.

A kicsi terulet nem jelenti azt,hogy gyorsan megvan.sok a vagas,a meres,a kiallasok...pepecs melo.gyorsabb lerakni egy 40m2 es nappalit mint egy panel furdo/wc-t.

Parom burkolo,10.000/m2 ar alatt nem megy sehova,de kis meretnel nem m2 arat ad,hanem mond egy osszeget miutan megnezte.

Fugg az ar a lapok meretetol is,attol is milyen a burkolando felulet,mennyit kell vele burkolas elott dolgozni.attol is,hogy milyen a lap anyaga es meg biztos van par dolog ami nekem nem jut eszembe.

Kerj toluk ajanlatot

2022. márc. 18. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet még 50 ezret se kérnének. Az idősebbel együtt dolgoztam építkezésen, a másiknak a szülei a család régi jó barátja, de az utóbbi nem annyira tapasztalt kád építés téren, az idősebbnek lehet az idejébe nem fér most a sok munka miatt. De mindenképpen a két ember lesz, aki el tudja majd vállalni.
2022. márc. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!