Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyjából mire lehet számítani...

Nagyjából mire lehet számítani árban egy ilyen tetoválásnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy pontos árat azt közvetlen a tetoválótól fogok tudni kérni, csak egy kb árra lennék kíváncsi esetleg tapasztalatok, vagy vélemények alapján.

Csípőre szeretnék virágos tetoválást, úgy, hogy kicsit leér combig, tehát nagyjából 30 cm hosszú, és max 10-15 cm széles tetoválásra gondoltam. Simán fekete, vagy ez a halványabb, kicsit szürkés szín. Úgy hallottam, hogy ilyenkor általában óradíjjal dolgoznak, nem tudom ez mennyire igaz, illetve, hogy egy ilyen nagyjából mennyi időt venne igénybe.

Ha van bárkinek tapasztalata, véleménye ezzel kapcsolatban, azt örömmel fogadom. (Ja elsősorban vidék, Pécs és környéke, de ha úgy alakul, akkor utazom is akár érte szívesen :) )

2021. nov. 16. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
A westend tattoo oldalán tudsz viszonyítani. Talán 50 ezernél meg fog állni az ára. Időben én 2-3 órát tippelnék.
2021. nov. 16. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Pesten egy ekkora tetoválás negyven-ötvennél kezdődne, ha rendes szalonba mész. Olyan 70-80 ezernek mondanám a felső határt, de ez lehet több is, attól függően, hogy mennyire kitöltött, részletes, a tetováló milyen árakkal dolgozik, stb.

Pécsett vagy bármelyik vidéki nagyvárosban ennél olcsóbban is megúszhatod, mint mindenben, úgy ebben is Pest a legdrágább. Egyébként árajánlatot kérni egy tetoválótól ingyen van, sokkal pontosabb összeget fog tudni mondani, mint itt mi úgy, hogy nem láttuk a mintát, amit szeretnél.

2021. nov. 20. 08:46
 3/3 Akhi válasza:
45-70 kozott lenne, de a 2-3 óra kevés, ez lenne 4-5 óra
2021. nov. 25. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!