Erkély nélküli panelházakra megoldható lehet utólag erkélyeket építeni? Nem egyénileg. Ha igen, hogyan, ha nem, mi az akadálya?
Márt csak azért sem engedélyeznék,mert nem illik.
Nem lenne összhangban a környezetben .
Hogy nézne ki 1 panel házas övezet,ha mindenki azt csinálna amit akarna .
4-es, mint írtam, NEM EGYÉNILEG!
Egyébként én olyan lakótelepen élek, ahol van erkélyes és erkély nélküli tömb is, az sincs összhangban ennyi erővel.
Az attól függ milyen az épület statikája. Pl az erkélyeknél lévő fal fő tartó e? "Ha az akkor nem bonthatnák meg.
Nem igazán szoktak utólag ilyesmit csinálgatni tömblakásokon.
Én szóltam a közösképviselőnek hogy le kéne járólapozni a lépcsőházat mert még a szocreálos 50 éves kopott törött járólap van , de akkor lesz majd megcsinálva ha gondolom én megcsinálom.
Alapvetően elméleti a kérdés, szóval nyilván sehol nem fognak nekiesni erkélyesíteni az ilyen házakat. :-)
Egyszer láttam egy műsort, ahol a beteg gyerek miatt építettek hozzá a lakáshoz egy kis erkélynyi szobácskát, aztán most itt volt a pandémia, és kicsit előnyösebb helyzetben voltak, akiknek volt kertjük, udvaruk vagy legalább egy kis erkélyük. Többször eszembe jutott már a téma, de most nem felejtettem el kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!