Mi a véleményetek a kombinált zuhanyzóról?
Figyelt kérdés
Arra a megoldásra gondolok, amikor van maga a kád és köré összehúzható zuhanyfüggöny van felfüggesztve, hogy zuhanyozni is lehessen benne. Értelemszerűen van rendesen zuhanycsap is a falon és egy külön csap a kádhoz is.
Van valakinek tapasztalata? Mennyire praktikus? Jó benne zuhanyozni?
2022. febr. 17. 19:41
11/17 anonim válasza:
Nekem nem jött be (nekünk is ilyen van) meg pár helyen találkoztam vele, sehol nem fértem el normálisan benne, mondjuk 190.cm vagyok még 110 kg...szóval ha mégis ez mellett döntesz figyelj a méretre.
12/17 anonim válasza:
Függöny helyett van kádpataván, akár összecsukható, behajtható,stb.
13/17 anonim válasza:
Utálom amikor hozzám ér a zuhanyfüggöny.
14/17 anonim válasza:
Magát a kádban zuhanyzást nem tartom praktikusnak és kényelmesnek, noha tudom hogy sok lakásban nem lehet máshogy. De pl bármikor adódhat olyan helyzet hogy egyszerűbb a zuhanykabin. Pl lábtörés, sérülés esetén hogy mászol be a kádba? Nekem az az ideális ha minddkettő van, de külön.
15/17 mindentudó99 válasza:
Sok helyen van ilyen de a függöny nem igazán szèp es jó. Kádparavánt szerelhetsz a kádra ez plexi vagy üveg.
16/17 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést, a lakások nagyrészében szerintem ez a megoldás van.
Én szeretem, nekünk sajnos zuhanyfüggönyünk nincs (nem találtam jó méretben) de kádunk van és zuhanyzunk benne. Én jobban szeretem mint a kabint. Nem csúszik, de ha úgy érezném akkor lehet venni gumiszőnyeget.
17/17 anonim válasza:
Az a legrosszabb ha hozzádtapad a függöny. Annál rosszabb nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!