Kondenzációs kazán cseréjénél válaszhatok, hogy milyen típust szeretnék, vagy a szerelő majd hoz egyet?
Cégtől függ, mármint el tudom képzelni, hogy van olyan cég aki viszi amit gondol és aztán csak számláz.
Normális cégnél adnak árajánlatot konkrét típusokra.
Nekem a generálkivitelezőm eléggé leszűkítette miden téren a lehetőségeimet :(
Aztán szabad időmbe alaposan utána néztem az ajánlott típusoknak és csak jót mondtak róla még, még a szakik is. Ez után már úgy voltam vele, nem lehúznak csak mindenből jó minőségű dolgokat építenek be :))
Gázkazánból immergas victrix sorozatból lesz a tárolós fajta.
Egy cseréhez kell 1 szerelő is .A szerelők általában azt viszik,amelyiket ők látják jónak.DE,ahol ők beszerzik,kedvezményt is kaphatnak.Neked viszont a bolti árat fogják felszámolni.
Ha találsz olyan szervízt,akik felszerelik,és üzembe is helyezik,az sem rossz ötlet,mert az üzembe helyezést csak szerviz végezhet e.Ettől lesz garanciális . Gondolom az általad választottat is felszerelik a szervíz dolgozói,hisz mindenki ragaszkodik a munkához .Nem a fullost kell megvenni,de gagyit sem.
Az Immergás kazánt én is jónak tartom. Nem ilyet akartunk,de a szerlő azt mondta,nem fogunk bent csalódni.4 éve működik,híba nélkül .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!