Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kondenzációs kazán cseréjénél...

Kondenzációs kazán cseréjénél válaszhatok, hogy milyen típust szeretnék, vagy a szerelő majd hoz egyet?

Figyelt kérdés
Vannak választási lehetőségek, vagy kapok valamit és azzal legyek elégedett? Ár/értékben a legjobbat szeretném beszereltetni.
2022. febr. 14. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Cégtől függ, mármint el tudom képzelni, hogy van olyan cég aki viszi amit gondol és aztán csak számláz.

Normális cégnél adnak árajánlatot konkrét típusokra.

2022. febr. 14. 21:54
 2/6 mindentudó99 ***** válasza:
Ajánlani szoktak de te fizetsz azt veszel amit akarsz
2022. febr. 15. 05:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a generálkivitelezőm eléggé leszűkítette miden téren a lehetőségeimet :(

Aztán szabad időmbe alaposan utána néztem az ajánlott típusoknak és csak jót mondtak róla még, még a szakik is. Ez után már úgy voltam vele, nem lehúznak csak mindenből jó minőségű dolgokat építenek be :))

Gázkazánból immergas victrix sorozatból lesz a tárolós fajta.

2022. febr. 15. 06:07
 4/6 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Több százezret fogsz fizetni: nehogy már ne legyen beleszólásod a gyártóba/típusba.....
2022. febr. 15. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen te mondod meg, hogy milyen készüléket szeretnél. Viszont a kivitelezőnek nyilván nagyobb tapasztalata van a készülékek minőségével kapcsolatban. Érdemes jól bevált, népszerű típust választani, mert ezek alkatrész ellátása, szervizelése valószínűleg jóval hosszabb ideig biztosított mint egy noname gyártóé.
2022. febr. 15. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy cseréhez kell 1 szerelő is .A szerelők általában azt viszik,amelyiket ők látják jónak.DE,ahol ők beszerzik,kedvezményt is kaphatnak.Neked viszont a bolti árat fogják felszámolni.

Ha találsz olyan szervízt,akik felszerelik,és üzembe is helyezik,az sem rossz ötlet,mert az üzembe helyezést csak szerviz végezhet e.Ettől lesz garanciális . Gondolom az általad választottat is felszerelik a szervíz dolgozói,hisz mindenki ragaszkodik a munkához .Nem a fullost kell megvenni,de gagyit sem.

Az Immergás kazánt én is jónak tartom. Nem ilyet akartunk,de a szerlő azt mondta,nem fogunk bent csalódni.4 éve működik,híba nélkül .

2022. febr. 15. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!