Egy kis területű közös szobához milyen színt választanátok?
Figyelt kérdés
Egy fiú és egy lány közös szobájához milyen színt válasszunk, ami tetszhet mindkettejüknek?2022. febr. 10. 15:56
1/6 anonim válasza:
Világosat,semlegeset,pl bézs árnyalatait.Hogy ne legyen olyan egyszerű esetlegkét árnyattal megosztod a falat,alul kicsit sötétebb,fenntebb világos. De lehet pl halványzöld is.
3/6 anonim válasza:
Mindenképpen valami világosabb színt, ami se nem lányos, se nem fiús. Például a világosabb menta az egy ilyen szín, fehér bútorokkal nagyon jól mutat.
4/6 anonim válasza:
Világos szürke vagy bőszín, de a fehér se rossz.
Vagy tehetnél fel tapétát.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi!
2022. febr. 10. 18:43
6/6 anonim válasza:
Én is a fehérre szavazok, az semleges és szinte bármilyen színű berendezése lehet a lányodnak és a fiadnak is, amikor én egy szobában laktam a tesómmal fehérek voltak a falak és imádtuk, mert nem volt semmilyen színmegkötés, szóval ha kéket akart passzolt a fehérhez és így tovább az összes színnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!