Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit csinál a vizes fürdőszoba...

Mit csinál a vizes fürdőszoba felújításnál? Ill. mi kellhet még?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének légy szíves. Segítség kell. Még nem volt ilyenben részem. Hívtam egy szakit aki csempéz, járólapozik,ilyesmi. Ő mondta, hogy beszéljék vizessel. Azt hittem neki van ilyenre embere és ők megcsinálják. Nem gondoltam,hogy külön kell.

Ill. megveszem amit összeírt; vakolat; ragasztó stb. Kádat, wct,mosdótálcát, de mi az ami kell még, vagy külön van?

2022. febr. 2. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt meg kell beszélni a vizessel. Nálam az volt, hogy azt vettem én ami “ízlés/igény” alapján megy: radiátor (törvsi szárítós), wc csésze, wc tartàly (ezt ő ajánlotta), kézmosó, szekrény, kád, csaptelepek, zuhanyszett.

A többit ő hozta: csövek, fittingek, rögzítőelemek, sarokszelepek, stb.

2022. febr. 2. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja és mit csinál: amit kérsz :-)))

Nekem nem volt kádtöltő csap, (a kézmosó kifolyóját kellett átforditani) azt kialakította. A mosógèpnek nem volt vízkiállása, se csatorna bekötése, azt kialakította.

A kézmosó kiállásait átrakta.

A WC felső tartályos volt, átrakta lentire, illetve bő 40-50 centivel arrébb ment a wc így a kifolyót is áthelyezte.

A radiátoron nem volt szabályozó és torlószelep, ezeket feltette.

Konyhában cserélt sarokszelepeket, szobában radiátor szelepet és radiátort cserélt.

A végén bekötötte a csaptelepeket, lefolyókat stb.

2022. febr. 2. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már fürdőszoba felújítás akkor célszerű a vízvezetéket lefolyókat is cserélni. (Attól függ hány éves a rendszer) Hívsz egy vízvezeték szerelőt(vizes)és megkérdezed mit javasol kérsz rá árajánlatot. Célszerű legalább két három árajánlatot kérni vagy ha van ismerős ajánlás őt elhívni.
2022. febr. 2. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm mindenkinek. Régi, szóval érdemes a lefolyó csere.
2022. febr. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!