Hogyan lehet átvészelni a fürdőszoba felújítást?
3-4 hetet mondtak, amíg dolgoznak, addig nincs fürdőszoba. Nem tudunk elköltözni, és nem is akarom otthagyni a lakást vadidegeneknek.
Fürdés és mosás még megoldható rokonoknál, de a wc-t nem tudjuk ennyi ideig nélkülözni, de ha néhány napról lenne szó, az is sok! Ráadásul itthon dolgozunk.
Ki hogyan vészelte át ezt az időszakot?
Mondjuk nem derül ki, hogy kertes családi ház, vagy társasház önálló udvarral, vagy panel és csak az utca van, ha kilépsz a házból. Én kertes házban lakom, és míg a vizes felújítás ment, bizony mobil wc-t béreltem. Szerencsére nyár volt. De a beígért 2 hétből 5 lett, mire mindent szépen megcsináltak. Még szerencse, hogy a wc bérbe vételekor ne mondtam határozottan két hetet. Szóval lehet nálatok is lesz egy kis csúszás...
Mi a mosdást egy nagy lavórral oldottuk meg, mert nem volt lehetőség a távoli rokonokhoz átjárni. Kényelmetlen volt, de generációk éltek szoba-konyhás lakásokban és mégis tiszták voltak, így mi is átvészeltük.
Nálunk a napi munkálatok után mindig visszatették ideiglenesen a vécét, a másnapi munkakezdésig, így aztán reggel végeztük el a nagydolgot, a pisit meg napközben vödörbe.
Ha valami kórság kapcsán ránk jött volna a hasmars (kalkuláltunk vele) akkor a vödörbe tettünk volna szemeteszsákot, abba a termék, utána összecsomóz és kuka.
Vegyél egy camping wc-t, amit a lakókocsiban használnak, azt a szobába is teheted.
Kb. 20-30 ezer forint.
Köszi, mindegyik jó ötlet.
A kemping wc vajon mennyi matériát képes tárolni, és mennyi időközönként kell takarítani?
Egyszerűbb, ha reggel elintézitek a nagy dolgotokat. Ha nem vagytok erre beállva, lehet kapni a gyógyszertárban glicerinkúpot, felteszed, 10 perc és jön a kaksi.
Mivel a munkások is szoktak wc-re járni, így ideiglenesen szoktak wc-t kiépíteni.
Oda kiontheted a camping wc tartalmát, 1-2 naponta.
De van reggel vécé!...vagy nem tudom milyen kóklerekkel dolgoztatsz.
Idáig kb. 5 fürdőfelújításon vagyok túl (3 lakás) és mindenütt, külön kérés nélkül a napi munka végeztével visszatették a vécét.
#9 egyelőre még senkivel sem dolgozunk, ajánlatokat kértünk be, de egyik sem tért ki erre a részletre.
Arra én is gondoltam, hogy a munkások hoznak maguknak mobil klotyót, de azt nem szeretném használni.
Ha nap végén visszateszik a wc-t az jó hír. De mi a helyzet akkor, ha nem lehet a járólapra lépni, mert szárad,vagy valami? Illetve nálunk hatalmas vizes munkák is lesznek, nem csak burkolás.
Akkor már csak a napközbeni wc-zes a gond.
Sajnos nekem a stressz a belemre megy, én inkább a hasmenéstől tartok, az élő szokott fordulni, főleg ha szorongok. És most a kakálás miatt szorongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!