Hogyan lehet átvészelni a fürdőszoba felújítást?
3-4 hetet mondtak, amíg dolgoznak, addig nincs fürdőszoba. Nem tudunk elköltözni, és nem is akarom otthagyni a lakást vadidegeneknek.
Fürdés és mosás még megoldható rokonoknál, de a wc-t nem tudjuk ennyi ideig nélkülözni, de ha néhány napról lenne szó, az is sok! Ráadásul itthon dolgozunk.
Ki hogyan vészelte át ezt az időszakot?
Kérdező!
Első lépésben majd kérdezz erre rá!
Ha neked nem megfelelő (kényelmetlen) válasz érkezik, akkor béreljetek egy mobil vécét, amit a ház udvarán, vagy a ház mögött letesznek és csak nektek lesz hozzá kulcsotok. (Emeletre nem viszik fel úgy tudom)
De én simán vennék 3-5 ezerért egy ilyet:
De ha újat akarsz, akkor ilyet:
Ebbe tegyél plusz kukazsákot, akkor nem kell mosogatnod
Vagy ilyet, szintén kukászsákkal:
Amúgy nem tudom mekkora fürdő, de a 3-4 hét soknak tűnik.
De alapvetően ebből 1-2 napok vannak amikor nem tudsz rámenni a padlókiegyenlítésre vagy a burkolatra. Hiszen a WC-t gyakorlatilag csak rádugod a lefolyó csőre és működik. Vizet meg lehet rá önteni vödörből.
Nálunk az összes csövet cserélni kell, mert a strangot a ház kicserélte, jelenleg szét van verve minden, nem finomkodtak.
A lakáshoz tartozó csövek is rosszak, a ház száz éves, soha nem volt felújítva a vízhálózat. Szóval ez nem csak kozmetikai beavatkozás, hanem csontig levernek mindent. A gépészet meg a kőműves munka plusz a burkolás nincs még egy hét alatt.
Mindig a lefolyót, vécécsatlakozást csinálják meg először. Ez nálunk kb. 2 órás munka volt, holott a fürdő teljesen másik oldalába került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!