Mennyiből jött ki nektek régi kazán cseréje kondenzációsra?
Figyelt kérdés
Mindennel együtt, ami ehhez kell (engedélyek stb).2022. jan. 26. 17:29
11/16 mindentudó99 válasza:
500 ból nem is lehet kihozni de millió alatt igen. 3 éve csináltattam akkor akkor volt egy milla. De sok mas benne volt. Puffer tartály a vegyeshez. Két rendszer összekombinálása. Új vezeték órától házig. Szóval milla alatt ki kell hogy hozzák. Talán ne nagy cégeket keress hanem egy sima gyakorlott gázszerelő vállalkozót.
12/16 anonim válasza:
1 -es vagyok
Semmi baj 9-es félreértettél biztos.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát jön még két szaki megnézni, kiváncsi vagyok ők mennyit mondanak majd. Azt hihetné az ember, hogy pont a nagy cégek költséghatékonyak. Én is rákérdeztem, hogy ha a másfél millából 300 a kazán és elmondása szerint 4 óra alatt végeznek akkor mi az 1,2 millió. Felsorolt sok alkatrészt, pl, hogy ők iszapleválasztóból, vezetékekből minőségit tesznek be.. de olyat is mondott, hogy ők 6-7 emberrel jönnek.. mintha ez normalizálná az ajánlatot hisz a mai világban a szakikat megilleti a 50-100e forintos napi gázsi.. én meg phd-val keresek lassan minimálbéren, de ez más lapra tartozik :).
2022. jan. 26. 19:42
14/16 anonim válasza:
Nyáron csinaltattuk nekünk 900 ezer Ft volt mindennel együtt.
A rendszerhez nem kellett hozzányúlni
16/16 A kérdező kommentje:
Olyan 800e körül lettek az ajánlatok, amire rájön még a régi rendszer átmosása (50-60e) + némi engedélykérelmekre azt még nem tudom mennyi.
2022. febr. 15. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!