Mennyiből jött ki nektek régi kazán cseréje kondenzációsra?
Csak anyagköltséget mondok mert mindent magamnak csináltam.
Ez a szakmám.
Viszont támpontnak segítség lehet.
Kombi Immegas kazán,koax szerelt kéménnyel,új elzárókkal
Anyagköltség:375 000 Ft
A szomszédom pár hete csináltatta. Több cégtől is kért ajánlatot, amik 1,3 és 1,8 millió közöttiek voltak kompletten kéménybéleléssel és adminisztrációval együtt.
(Amúgy kb. 16 éves a háza és ez a 3. kazánja!!)
Ne etessenek már meg kémény béleléssel.Kondenz kazánokhoz már nem kell. Az 1 es is irta már. Kell neked 1 gáztervező,aki minden papírmunkát elvégez.Ő lesz az elvégzett munka felelőse,átvevője is .Kell 1 olyan villanyszerelő,akinek van jogosultsága kiadni az érintés védelmi igazolást. Végül egy készülék szerviz,aki üzembe helyezi,mert csak így lesz garanciális ,és érvényes a ház biztositása . Fűtés szerelő 2 óra alatt felrakja .
A mai árakat nem ismerem,de a milliót biztos nem haladja meg .
1-es vagyok
Én nem írtam hogy nem kell!
Nekem nem kellett mert szerelt kéményem van.
4-es
Ne írják hülyeségeket, ha nem értesz hozzá!
Aki nem tudja másképpen megoldani, annak továbbra is a kéményét bélelik ki a dupla csővel.
Nálunk tavaly nyáron lett cserélve Ariston kombi gázkazán Ariston kombi kond. gázkazánra.
A kémény oldalfali kivezetéses volt, most is az, a kazán maga ha jól emlékszem 300 körül volt, a beszerelése szintén 300 körül. Összesen olyan 600 körül volt az egész.
4 es te még nem láttál kondenz kazán fűst elvezetőt.
Ahogy a 7 es irja,ha van rá lehetőség,akár oldalt is lehet.
ilyen másfél milliós körüli összegeket mondanak a cégek.. nyílván lehúzás és az is nyílvánvaló, hogyha nem lenne megrendelésük ennyiért akkor nem mondanának ennyit..
Én nagyon nem értek hozzá, de ezek után félnék is rábízni olyanra, aki kihozza 500-ból. Dolgozott nálunk olcsó vízvezetékszerelő és elázott az alattunk lévő fürdőszoba.. na most ő vállalná a kazánt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!