Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyiből jött ki nektek régi...

Mennyiből jött ki nektek régi kazán cseréje kondenzációsra?

Figyelt kérdés
Mindennel együtt, ami ehhez kell (engedélyek stb).
2022. jan. 26. 17:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Csak anyagköltséget mondok mert mindent magamnak csináltam.

Ez a szakmám.

Viszont támpontnak segítség lehet.

Kombi Immegas kazán,koax szerelt kéménnyel,új elzárókkal

Anyagköltség:375 000 Ft

2022. jan. 26. 17:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Egy országos, kazáncserével foglalkozó cég azt mondta 1,4 millióra számítsak mindenestül (kéménybélelés, engedélyek, iszapleválasztó, elektromos bizbaszok stb stb.) Szimpatikus, hogy mindent megcsinálnak egy csomagban, gyorsan, de nem ennyire számítottam.
2022. jan. 26. 17:45
 3/16 anonim ***** válasza:

A szomszédom pár hete csináltatta. Több cégtől is kért ajánlatot, amik 1,3 és 1,8 millió közöttiek voltak kompletten kéménybéleléssel és adminisztrációval együtt.

(Amúgy kb. 16 éves a háza és ez a 3. kazánja!!)

2022. jan. 26. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:

Ne etessenek már meg kémény béleléssel.Kondenz kazánokhoz már nem kell. Az 1 es is irta már. Kell neked 1 gáztervező,aki minden papírmunkát elvégez.Ő lesz az elvégzett munka felelőse,átvevője is .Kell 1 olyan villanyszerelő,akinek van jogosultsága kiadni az érintés védelmi igazolást. Végül egy készülék szerviz,aki üzembe helyezi,mert csak így lesz garanciális ,és érvényes a ház biztositása . Fűtés szerelő 2 óra alatt felrakja .

A mai árakat nem ismerem,de a milliót biztos nem haladja meg .

2022. jan. 26. 18:40
 5/16 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Én nem írtam hogy nem kell!

Nekem nem kellett mert szerelt kéményem van.

2022. jan. 26. 18:44
 6/16 anonim ***** válasza:

4-es

Ne írják hülyeségeket, ha nem értesz hozzá!

Aki nem tudja másképpen megoldani, annak továbbra is a kéményét bélelik ki a dupla csővel.

2022. jan. 26. 18:45
 7/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nálunk tavaly nyáron lett cserélve Ariston kombi gázkazán Ariston kombi kond. gázkazánra.

A kémény oldalfali kivezetéses volt, most is az, a kazán maga ha jól emlékszem 300 körül volt, a beszerelése szintén 300 körül. Összesen olyan 600 körül volt az egész.

2022. jan. 26. 18:52
 8/16 anonim ***** válasza:

4 es te még nem láttál kondenz kazán fűst elvezetőt.

Ahogy a 7 es irja,ha van rá lehetőség,akár oldalt is lehet.

2022. jan. 26. 18:57
 9/16 anonim ***** válasza:
1 es én csak pótoltam azt,amit nem írtál bele .Hisz anyagköltségeket írtál.
2022. jan. 26. 19:00
 10/16 A kérdező kommentje:

ilyen másfél milliós körüli összegeket mondanak a cégek.. nyílván lehúzás és az is nyílvánvaló, hogyha nem lenne megrendelésük ennyiért akkor nem mondanának ennyit..

Én nagyon nem értek hozzá, de ezek után félnék is rábízni olyanra, aki kihozza 500-ból. Dolgozott nálunk olcsó vízvezetékszerelő és elázott az alattunk lévő fürdőszoba.. na most ő vállalná a kazánt is..

2022. jan. 26. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!