Generálkivitelezőhöz be lehet menni személyesen érdeklődni?
Mármint telefonálgatás helyett bemennék személyesen és megkérdezném, hogy el tudnák-e vállalni az adott időszakban a munkát, illetve, hogy jöjjenek ki terepszemlére valamikor hogy kapjak egy árajánlatot.
Persze ha azt mondják, nem tudnak nyárra vállalni, akkor tárgytalan, csak telefonon nem túl kellemes ezt megbeszélni.
Több generálos van a városban, úgyhogy van hol próbálkozni.
11-es: hát én is ilyesmi árral kalkulálok, ma már inkább 300 ezer.
Nem fogom tudni megoldani, mert egyedülálló nő vagyok, segítség nincs és az igényem is más mint a tiétek... és ahogy látom ti a WC-t igazából nem cseréltétek ki, csak burkolás volt, nem mindegy! Panelben nem lehet csak úgy nekiállni, tudom milyen ez, 3 éve cseréltettem a WC-t, nem kevés trutyival, kosszal járt és csak felülöblítőset tudott betenni a mester, csak már meguntam a vele járó macerát. Az utolsó albérletben ahol laktam, szintén nekiállt házilag a kedves felső szomszéd, és leáztatott bennünket...Na ezért nem matatok egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!