Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kifelé nyíló bejárati ajtó...

Kifelé nyíló bejárati ajtó nagyon furcsa lenne?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakom, és az előszoba elég kicsi, viszont ha kifelé nyílna az ajtó akkor több hely lenne. Az ajtó előtt fedett terasz van. Viszont furcsa,hogy még nem nagyon láttam kifelé nyíló ajtót. Furcsa lenne ?
2021. nov. 1. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Én is kifelé nyíló ajtót rendeltem a gyártótól, és igen, nekem majdnem 20 ezer ft-os felára volt,de nekem erre volt szükségem, és teljesen jónak tartom. Örülök, hogy nem hagytam magam lebeszélni róla.
2021. nov. 2. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Közösségi terek bejárati ajtajai mind kifelé nyílnak, mert tűzvédelmi szempontból menekülési útvonalak, és ez a jogszabályi előírás. Egy bolt, egy mozi, egy ügyfélszolgálati helyiség, egy ékszerész, egy rendőrkapitányság, egy bank, stb. bejárati ajtaja mind kifelé nyílik. Miért ne nyílhatna kifelé egy magánház, vagy egy magánlakás?
2021. nov. 2. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
15%
#8 Kérdező, én azt hittem, hogy a belső ajtónak van felára, ezért választasz végül külsőt. De akkor ez így még abszurdabb, mint gondoltam. Miért csináltatsz külsőt, ha drágább a T profil miatt? És továbbra is mondom, hogy nem gyártanak külső ajtót. Amit gyártanak az egy belső ajtó, csak mivel te kívülre akarod felszereltetni, ezért kell hozzá egy spéci profil... Megjegyzem az ugyanúgy nem állítja meg a betörőket, de mindegy.
2021. nov. 2. 15:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Leírtam az okokat.
2021. nov. 2. 15:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat. Segítettetek dönteni. Nagy macerától óv meg, és cserébe még nagyobb helyet is kapok bent. Marad a kifelé nyíló. :)
2021. nov. 2. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Régen sok volt a duplaszárnyas bejárati ajtó.

Ott is az egyik kifele nyílt.

2021. nov. 4. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!