Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tetszenek ezek a színek?

Tetszenek ezek a színek?

Figyelt kérdés

Színkártya 5 helyiséges lakáshoz:

[link]

Polifarbe egyrégtegű beltéri falfesték.

Mit gondolsz róla?

2021. nov. 1. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
A zöld és a lilás nem tetszik, a barack szín is lehetne halványabb kicsit. Mindenesetre ha neked, nektek tetszik akkor nincs gond. Mehet a falra. Nektek kell, hogy tetszen.
2021. nov. 1. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Az a narancsos nem tetszik,legyen narancssárga.
2021. nov. 1. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Neked kell, hogy tettszenek, a Te lakásod! Mindenki egyéni ízlése, de ha már így véleményt kérsz, akkor: nem rosszak, viszont kissé fakónak tűnnek, én inkább szeretem az élénkebb színeket, nem túl harsányt, de ezeknél azért élénkebbet! Meg aztán szerintem nem mindegy, hogy milyen helyiségekbe kerülnének! A lilát nem tudom hirtelen hová tenni, a narancssárgát pedig konyhába, hálóba, és/vagy nappaliba, de csak akkor, ha mediterrán stílusú lakásról van szó! A zöld tipikusan inkább csak hálóba megy jól, középen azt a mogyoróbarnát inkább csak spájzba tenném, a bal alsó "húsos" színt pedig konyhába tudom elképzelni! Fürdőbe inkább egyiket sem, oda inkább kék illene, relevánsan mint vizes téma!

Ezt legalábbis így el tudom képzelni, de hogy pontosan melyiket hová, csak rajtad múlik!

2021. nov. 1. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
A zöld, az orgona és a barack a kisebb (háló) szobákba menne, a középen lévő bézs a nappali, a bal alsó világosabb a konyha.
2021. nov. 1. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Inkább valami ilyesmi tetszene nekem: [link]
2021. nov. 5. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, de én nem szeretem a pasztell színeket. Főleg a zöldet nem. Az olyan mint az orvosi rendelők színe. Tisztára egy kórházban érezném magam otthon, ha pasztell zöld lenne a fal.
2021. nov. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!