A környékre, ahol lakom, két éve lesújtott a felújítás. Körbejár, hol itt, hol ott kezdenek bele. Egy évig a falszomszédtól kellett hallgatnom a falvésőt, flexet, fúrót, most távolabbi épületekből. Máshol is így megy ez?
Figyelt kérdés
Már remegek az idegtől. Mintha gyárban vagy üzemcsarnokban laknék, egy perc nyugtom nincs.2021. okt. 21. 14:16
1/21 anonim válasza:
Sajnos így megy, és legális is. Én is ebben élek, bár kertesházas környéken. Komolyan mondom, lassan jó lenne már valami időbeli határ ezekre....
2/21 anonim válasza:
Két éve??? Mióta 10 éve ideköltöztünk ez megy, de nem csak a házban, hanem az utcán is, lassan több a toronydaru, mint a fa
3/21 A kérdező kommentje:
:(((
2021. okt. 21. 14:29
4/21 anonim válasza:
Te úgy költöztél oda? Nem csalási ház volt? Alighanem Te is alakítottál és zajt csináltál. Ha pedig nem, akkor pár év mulva Te is vésel, romboldz, bontasz, flexelsz...
5/21 anonim válasza:
Jó esetben az ember nem ütvefúr egy éven keresztül....
6/21 anonim válasza:
Mire célzol, #4-es?
Hol írtam ütvefúrásról egy éven keresztül?
8/21 anonim válasza:
Gondolom rám értetted, én az 5-ös választ írtam.
Hát a kérdésben ez van: "Egy évig a falszomszédtól kellett hallgatnom a falvésőt, flexet, fúrót, most távolabbi épületekből." - tehát a kérdező szomszédja az, aki fúr-farag egy éven keresztül.
9/21 anonim válasza:
Ez része a társasházi életnek. Akinek nem tetszik hogy sok ember kis helyen él, költözzön tanyára.
10/21 anonim válasza:
Tehát aki nem akar évekig kb. egy gyártóüzemben élni (hangok alapján), az adja fel a munkáját, adja fel a közmű iránti igényét, adja fel a társasági életet, mindent adjon fel? :D
Miért nem az ilyen barkácsfétisesek költöznek tanyára és flexelnek ott napi 28 órát? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!