Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Zuhanyzó ereszti a vizet a...

Zuhanyzó ereszti a vizet a sziloplasztozásnál, ki lehet javítani?

Figyelt kérdés

A kabin és a csempe illesztésénél a sziloplaszt átereszt. Ki lehet úgy javítani, ha valahogy eltávolítom ezen a részen a sziloplasztot és újat viszek fel?

Illetve oldalt, szintén a kabin és a csempe illesztésénél csúnya, penészes a sziloplaszt alatt. Arra gondoltam, ezt is eltávolítom és új réteg sziloplasztot viszek fel.

Tanácsot kérek, hogyan lehet ezt a legkevesebb melóval megoldani. Tudtok ajánlani hozzá szerszámokat? Hogyan tudom eltávolítani a régi sziloplasztot, van erre valamilyen szerszám, vagy praktika?

Az nem baj, ha nem a kabin teljes szélén távolítom el a régi szilót, hanem csak ott, ahol ereszt, illetve ott, ahol penészes?

2021. szept. 18. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

“Az nem baj, ha nem a kabin teljes szélén távolítom el a régi szilót, hanem csak ott, ahol ereszt, illetve ott, ahol penészes?”

De baj! Akkor a kettő találkozásánál fog ereszteni, mert a két hurka nem forr össze.

Én sniccerrel vágtam ki,

[link]

de lehet más tud jobbat

2021. szept. 18. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Jah, ezen gondolkoztam, hogy vajon az jó-e, ha egy darabon a régire ráhúzom az új réteget, hogy legyen átfedés. Akkor is átereszt vajon?

A sniccer nem karistolta össze a kabint? Nem pattogott le tőle a festék?

2021. szept. 18. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem pattogott le.

Finoman, érzéssel, mint szűz lánnyal!😊

2021. szept. 18. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Khm, nő vagyok, de majd igyekszem megoldani :D
2021. szept. 19. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!