Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mivel tudnám a vinyl parkettát...

Mivel tudnám a vinyl parkettát lerakni?

Figyelt kérdés

A wc helységünk 1,5x2 m-es mindenhol csempével borított. Vinyl LVT vízálló padlót szeretnék letenni a földre és a wc körül mind a 3 falrészre 80 cm-es magasságban körben. Rengeteg videót néztem vinyl parketta lerakásáról, viszont ott leginkább szobákba helyezték le a padlót és mindig szintkiegyenlítettek.

Viszont a mi wc helységünk csempézett és nem is mindenhol vannak egy szintben a csempék.

Tudom, hogy a fugák közti részt, illetve a csepék közti kis különbségeket ki kéne tölteni valamivel. Gondoltam a gelettre, de akkor azt úgy csináljam, hogy mindent, amit szükséges alaposan egyenesre gelettelek, majd miután megszáradt felkenem a ragasztót és felragasztom a vinylt?

Vagy a ragasztóval kéne a fugákat kitölteni? A glettre ráragad egyáltalán a ragasztó?

Talán nem is aggódnék ezen ennyit, ha csak a földre raknék vinyl parkettát, de így, hogy alulra a falra is fel kell ragasztanom őket, nagyon félek, hogy rosszul csinálom és leesnek.

Le tudnátok írni kérlek, hogy milyen anyagokkal lenne a legcélszerűbb felhelyeznem a vinyl parkettát? Illetve, hogy mennyit várjak a műveletek között?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

#vinyl parketta
2021. aug. 31. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is van klikkes és ragasztható. Amit én használtam ragasztót, az vízbázisu és nedvszívó felületre jó. Csempére nem.

Keress ragasztót elöbb ami jó a felületedhez.

2021. aug. 31. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Verd le a csempét, egyenlítsd ki, aztán utána burkolj
2021. aug. 31. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!