Bola11 kérdése:
Üdv! Laminált padló lerakása:Adott egy családi ház szobája amit le akarok rakni laminált padlóval. A gondom, hogy a központi fűtés visszatérő csöve két falon is útban van. Kb.3-4cm-re a padlótól. Az ilyet hogy lehet lerakni?
Figyelt kérdés
Belépve a szobába a bal oldali és a szemben oldali falon is végig fut a cső. Így lerakáskor (összepattintáshoz) nem lehet megdönteni a lapot. Van ötlet valakinek? Köszönöm a válaszokat2021. aug. 9. 15:46
1/4 mindentudó99 válasza:
Azt nem lehet hogy párhuzamosan rakod a csővel? Így összepattintasz még kintebb két sort és csak betolod alá.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez akkor jó ha csak egy falon van cső. A másik szobában így van, csak a szemben oldali falon van cső. Ott működött amit írtál. De itt ahogy írtam 2 falon is van cső. Bejön a szobába a bal oldali falon a cső, majd elfordul és a szemben oldali falon is végig megy át a másik szobába. Tehát két egymásra merőleges falon fut végig.
2021. aug. 9. 16:11
3/4 mindentudó99 válasza:
Ja értem. Meg vetted már? Mert van sima pattintós is amit nem kell fordítgatni. Azzal megoldható.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, még nem vettem meg. Pont erre gondoltam, hogy létezik-e olyan amit nem kell megdönteni összepattintáskor. Keresgéltem is a neten de nem találtam konkrétan ilyet. Tudsz erről esetleg linket?
2021. aug. 10. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!