A csempét vagy padlólapot megvásárlástól számítva mennyi időn belül kell lerakni?
Figyelt kérdés
El kell költenem a lakástakarék miatt 600e Ft-ot, viszont most nincs felesleges pénzem lerakatni szakemberrel. 2 lehetőség van: csempe vagy padlólap vásárlás. Mennyi időt állhatnak biztonságosan, károsodás nélkül? Időközben tudnék pénzt gyűjteni.2020. dec. 2. 11:14
1/9 anonim válasza:
Ne tréfálj. 30 év. Nem romlandó...
2/9 mindentudó99 válasza:
Szerintem pár ezer év. Ki ne csússz aaz időből.
3/9 Ékezetes billetyűzet válasza:
Megvétel után 10 napig. Úgyhogy jobban jársz, ha megveszed és utána odaadod nekem. :)
4/9 anonim válasza:
Megvételkor kell minden dobozt átnézni,mert lehetnek sérültek is bent.Van lehetőség kicserélni.Lehet hogy 10 nap múlva már 1 db sem lesz.Lehet hogy macerás,de e a biztos .
5/9 anonim válasza:
4 esként amit írtam,lehet hogy nm tetszik az eladónak,de ehhez jogod van.
6/9 anonim válasza:
"most nincs felesleges pénzem lerakatni szakemberrel"
Normális szakira egyébként is lehet hónapokat várhatsz. De ahogy előttem is írták ezeknek nincs lejárati ideje, mert akkor beépítés után is tönkremehetne.
7/9 anonim válasza:
Sokáig, évek, csak ne olyan helyre tedd, ahol fagy érheti azokat, pláne ha beltériek. Attól tényleg tönkremennek.
Nem akkora kunszt lerakni egyébként, házilag is megoldható. Én is magam csinálom, pedig informatikus vagyok.
8/9 anonim válasza:
Nem.szabad egymason tarilni a dobozokat,inkább szétterítve tárold, max 2doboz egymáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!