Festők,dekoratőrök, belsőépítészek! Sötétkék falon hogy "néz ki" az arany?
Ablakcsere után a sötét kék falon az ablakot körben kb.20--30 cm-s sávban arany színűre festeném.
Vagy is a kávát+a falat...
Ismerősök ezüstöt ajánlottak inkább.
Arannyal hogyan nézne vajon ki?
Művészemberként az a véleményem, hogy nem mindegy, hogy melyik színnek milyen az árnyalata, passzolnak-e egymáshoz??
Továbbá egyáltalán nem mindegy a lakókörnyezet, hogy abba passzol-e ez az egész?!
Én igazából nem akarok cifrázni,ahol a hálós élvédő van,és el van lgettelve,azt a kb.30 centit a mester egy soron lefestették körben fehérre.
Nos ez lenne aranyszínű!?
Szerintem akkor maradhat a jóízlés határin belül ez, ha vékony a keret (30 centi már brutális, max. 10), tehát arányaiban a kék a sokkal dominánsabb (és persze nem girbe-gurbán van festve), és a fal sem az a csicsásan csodaszép élénk kék, hanem valami kevésbé vad.
Pl. ez a kék borzalmas:
itt meg az arany nagyon mű:
De egy ilyesmi tényleg sötét fal + óarany változat egész jó:
Fehér vagyok...
Azért a széles,mert a kávára eleve 10 centi a háló. Ahogy össze lett hozva a falsíkkal,a glettelés olyan széles.
Valamint már nem lehet kapni olyan kék festéket,amivel anno le volt festve,és nem is emlékszem már a nevére,de valami durva anyag volt,valami pala-és lábazatfesték...nagyon sötét kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!