Most fogjuk újítani a házunkat (mindent).Járólapot is vásároltunk fekete színű fehér és arany töréssel,nem igazán tudom milyen színre fessük a falakat.Bútorok fehér vagy világos színűek lesznek, valakinek van fekete vagy sötét jálolapja?
Figyelt kérdés
Milyen színűek a falak?
Fehér az ki zárt.
2021. febr. 15. 10:09
1/5 anonim válasza:
Járólap fekete, bútorok, fehérek, akkor mindkettőhöz minden megy, ami neked tetszik!
Az sem mindegy, hogy milyen helyiség (nappali? háló?) mert az egyikbe mehet izgalmasabb szín, míg a hálóba nyugtatóbb.
Az is kérdés, hogy a hidegebb vagy melegebb színeket kedveled?
Nálunk a háló halvány türkizkék, a nappali meg halvány szürkészöld.
Magamról azt tapasztaltam, hogy az erősebb színeket hamarabb megunom.
2/5 anonim válasza:
Valamilyen pasztel színt válassz.
3/5 anonim válasza:
Én biztosan fehér falat választanék emellé. A fekete járólapot ha már megvettétek, akkor mindegy, de sajnos elég kényes, nekem van ismerősöm, aki hasonlót rakatott le és annyira nem elégedett.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm sajnos a fehér az ki zárt, van egy kis fiunk (örökmozgó). Az nem baj ha kényes ha meg felelően ápolva van szerintem nem lesz gondunk vele. Legalább is remélem 🙂
2021. febr. 15. 10:49
5/5 A kérdező kommentje:
1/4
Nappali és konyha részről lenne szó, a bútorok még anyit hogy lesz közte fehér és nagy része világos színű lesz. Így hogy a járólap sötét színű világosabb színekre gondoltam. Nappalit pl le felezném és az alsó rész mondjuk tapéta vagy kő felső sima festés lenne.
Csak a színekkel nem vagyok tisztában :/
2021. febr. 15. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!