Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Most fogjuk újítani a házunkat...

Most fogjuk újítani a házunkat (mindent).Járólapot is vásároltunk fekete színű fehér és arany töréssel,nem igazán tudom milyen színre fessük a falakat.Bútorok fehér vagy világos színűek lesznek, valakinek van fekete vagy sötét jálolapja?

Figyelt kérdés

Milyen színűek a falak?

Fehér az ki zárt.

2021. febr. 15. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Járólap fekete, bútorok, fehérek, akkor mindkettőhöz minden megy, ami neked tetszik!

Az sem mindegy, hogy milyen helyiség (nappali? háló?) mert az egyikbe mehet izgalmasabb szín, míg a hálóba nyugtatóbb.

Az is kérdés, hogy a hidegebb vagy melegebb színeket kedveled?

Nálunk a háló halvány türkizkék, a nappali meg halvány szürkészöld.

Magamról azt tapasztaltam, hogy az erősebb színeket hamarabb megunom.

2021. febr. 15. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen pasztel színt válassz.
2021. febr. 15. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én biztosan fehér falat választanék emellé. A fekete járólapot ha már megvettétek, akkor mindegy, de sajnos elég kényes, nekem van ismerősöm, aki hasonlót rakatott le és annyira nem elégedett.
2021. febr. 15. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm sajnos a fehér az ki zárt, van egy kis fiunk (örökmozgó). Az nem baj ha kényes ha meg felelően ápolva van szerintem nem lesz gondunk vele. Legalább is remélem 🙂
2021. febr. 15. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:

1/4

Nappali és konyha részről lenne szó, a bútorok még anyit hogy lesz közte fehér és nagy része világos színű lesz. Így hogy a járólap sötét színű világosabb színekre gondoltam. Nappalit pl le felezném és az alsó rész mondjuk tapéta vagy kő felső sima festés lenne.

Csak a színekkel nem vagyok tisztában :/

2021. febr. 15. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!