Mi az ablakpàrkànyt csemperagasztoval és töltelékként kis ytong kockàkkal emeltük meg de mehetnek oda tegla darabok is. Viszont közvetlenül az ablak előtti kb. 4 centis árokba purhabot fujtunk szigetelés gyanánt. Tetejét mi csempéztük, de gondolom nem muszaj, viszont valami vizszigetelés azért kell a beverő eső ne àztassa a falat.
2021. júl. 31. 07:56
5/8 A kérdező kommentje:
én is csemperagasztóra gondoltam csak valahogy hajnali 7kor nem ugrott be kitölteni törmelékkel
3-asnak te még nem hallotál 2 valamihez értő embert pl műhelyben szakmai nyelven beszélni? mert amit fentebb írtam az lóf@asz ahhoz képest
2021. júl. 31. 08:18
6/8 anonim válasza:
Muhelyben nem beszelnek 5000cm3-rol es foleg ha muhelyben dolgoznal, tudtad volna a valaszt. Mellesleg kulteren falazunk es nem epitunk csempereagasztobol, foleg, hogy a csemperagaszto az flex ragaszto kell legyen. Ytongbol felfalazni egyszerubb is mint 10cm vastagon felhuzni csak a ragasztoval.
2021. júl. 31. 08:26
7/8 anonim válasza:
Xps-t feltámasztani nem egyszerűbb? Szépen kivágod az alakot, kis szigetelés ragasztó, felnyomod, 1-2 dübel, aztán hálózod megkültéri alapvakolattal behúzod.
2021. júl. 31. 08:40
8/8 anonim válasza:
Az xps is jo otlet. Foleg ha nincs alulrol beton jarda amire falazni lehetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!