Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vízszerelőt keresünk , lakáson...

Junkers kérdése:

Vízszerelőt keresünk , lakáson belüli kazán és lapradiátor közti csövek cseréjére . Nem akarjuk hogy a cső a padló alatt menjen majd , ha lehet így , hogy olcsóbb legyen . Más is megcsinálhatja , nem csak vízszerelő ?

Figyelt kérdés

#Vízcső csere
2021. júl. 20. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Megcsinálhatja más is, akár ti is. Nem egy nagy ördöngősség, bár ha elrontjátok akkor ne csodálkozzatok ha úszni fog az egész lakás. Én egyedül gáz vezetéknek nem fogok hozzá, a saját lakásunkban én csináltam kb 10 éve és gond nélkül működik. Tipp sok teflon szallagot használj :)
2021. júl. 20. 15:51
 2/6 anonim válasza:

központi fűtés szerelőre gondoltál?

amúgy nem tudom melyiket találsz hamarabb....vizest, vagy központi fűtés szerelőt?

Amugy szerintem ezt akár magatok is megoldhatjátok, nem nagy durranás, ha már van rendszer, és csak csöveket cserélni kell.

béreljetek ezt a csőroppantót, nézzetek utána mi kell, rögzítőelemek, idomok stb.

Persze kell hozzá némi "szaki" szem, de nem ördögtől való sztem.

Simán mehet a cső a falon kívül.

2021. júl. 20. 15:54
 3/6 mindentudó99 ***** válasza:
Víz gáz központi szerelő. Csőszerelő. Ezek foglalkoznak vele.
2021. júl. 20. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Bárki megszerelheti ha tudja.

A végeredmény eltérhet.

A baj nem abból van ha valaki nem tudja és nem csinálja hanem abból ha valaki azt hiszi tudja és csinálja.

2021. júl. 21. 06:43
 5/6 anonim válasza:
utsó: nem arról van szó hogy rendszert kell építeni azt nyilván én sem bíznám mondvacsinált szakira....hanem egy meglévő működő rendszer csöveit cserélni.
2021. júl. 21. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ügyetlenek vagyunk .
2021. júl. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!