Melyik acél lapradiátor a jobb minőségű?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a Silver,Dunarad vagy Purmo a jobb. Mindegyikre 10 év garit adnak,de nem tudom eldönteni. Központi fűtés beszerelés előtt állok,és nem szeretném 5 év múlva a rozsdásodás,kilyukadás miatt cserélni. Köszi ha negosztjátok a saját tapasztalatotok és véleményeteket.2021. júl. 9. 15:57
1/5 anonim válasza:
Nekünk fixtrend van, fűtés rendszertől és víz minőségtől is sok múlik. Én pár évente kitakarítom az egész rendszert, meglepően sokat koszolódik. - zárt fűtéses családi ház-
2/5 puritan válasza:
Az csak egy vicc, a 10 év garancia. A kereskedő rendszerint a kötelező egy évet adja. A gyártót meg valószínüleg most sem találnád meg, de 9 év múlva egészen biztos, hogy nyoma sem lesz.
Én is cserélgettem évenként 1-2 régi radiátort újra, de mind másféle gyártmány, annak ellenére, hogy nagyon hasonlóan néznek ki. Egyelőre egyikkel sincs probléma.
3/5 anonim válasza:
Mindegyik ugyan az a török radiátor. A különbség az, hogy az egyik 0.6mm-es a másik 0.8mm-es lemezből készül. Egy vagy két rétegben festik-e.
Csak viszonyításképpen: a (megszünt) dunaferr radiátorok 1.5mm vatag lemezből és tűzzománcozva voltak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2021. júl. 10. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!