80 literes villanybojler elég egy 3 tagú családnak, ha kádban fürdeni csak hébe-hóba szoktunk?
A mosogatás is erről a bojlerről menne, az viszont minimális lenne, mert van mosogatógépünk. Legtöbbször zuhanyozunk, csak alkalmanként akarja valaki a kádban tunkolni magát. (Klasszikus kád, nem bazi nagy sarkokkád.)
Nem feltétlenül egymás után akarnánk zuhanyozni. :D
Kinek mi a tapasztalata?
(Köszönöm annak, aki válaszol!)
10-es: "Helytakarékosság,akkor válaszd az Ariston Velis-t. Nekünk 3 főre 100 literes van..."
Ha megkérdezhetem, nektek pontosan melyik típus van? (Kicsit kusza a típusjelölésük, több is van, aminek a nevében 100 szerepel, de a leírás szerint csak 80 literesek...)
14-s!
Passz. Ez 2016-ban lett véve a(szegedi)Megatherm-nél,ott volt a legolcsóbb. Akkor még csak a 3 méretűt lehetett kapni(80;100;120)nem volt még Evo,meg ilyesmi.
Igaz!
Nálunk a társasházban nem volt rá lehetőség. (Régi,60-s évekbeli társasház,ezeréves vezetékekkel.)
Én azért nem a 120 literest választottam mert a válaszfalak 5(!!!) cm-s válaszfal téglából vannak(már nem is lehet olyat kapni),-és nézd csak meg a 120-s önsúlyát!
Nálunk a fal másik oldalán 2db 15 centi széles,méteres,1.2mm-s saválló lemez lett rakva,és 4 átmenő csavarral lett a bojler felfogatva.
10,17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!