80 literes villanybojler elég egy 3 tagú családnak, ha kádban fürdeni csak hébe-hóba szoktunk?
A mosogatás is erről a bojlerről menne, az viszont minimális lenne, mert van mosogatógépünk. Legtöbbször zuhanyozunk, csak alkalmanként akarja valaki a kádban tunkolni magát. (Klasszikus kád, nem bazi nagy sarkokkád.)
Nem feltétlenül egymás után akarnánk zuhanyozni. :D
Kinek mi a tapasztalata?
(Köszönöm annak, aki válaszol!)
Gyors zuhikkal elég lehet, de ha valaki szeret bent állni a víz alatt, esélytelen.
Nálunk két emberre volt ez, de ha mosogatás után mentünk zuhanyozni, a végére sokszor már csak hideg víz jutott.
120 literes bojler mellett, ami 60 fokra állítva ketten vagyunk. Mosogatógépem van (mindent azért nem lehet benne elmosni), használunk meleg vizet kézmosásra, kézi mosásra, takarításra is.
Vezérelt óránk van, jellemzően éjszaka fűt fel és eléggé kell még ezzel is odafigyelni.
Nekünk 2 főre elég a 60 literes úgy, hogy közvetlenül egymás után zuhanyzunk és hajat mosunk (ami nekem a derékig érő hajammal elég vízigényes).
Szerintem 80-as elég 3 embernek ha csak zuhanyozni akarnak egymás után. Ha meg nem feltétlenül egymás után, akkor bőven.
Köszönöm mindenkinek a választ, sokat segítettetek!
Nem a spórolás miatt gondolkodtam a 80 literesen, hanem helytakarékossági szempontból, de akkor inkább bevállaljuk a nagyobbat.
Még egyszer köszönöm!
Mi a "nem hasznos" abban, hogy számunkra elég? Köszönöm az indoklást!
(#7)
Helytakarékosság,akkor válaszd az Ariston Velis-t. Nekünk 3 főre 100 literes van...
Akár vízszintesen is fel lehet rakni(nekünk is úgy van a wc-ben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!