Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lehet panel wc-be kézmosót...

Lehet panel wc-be kézmosót varázsolni?

Figyelt kérdés

Különálló kisméretű panel lakás wc-jébe szeretnék ha fene fenét is normális kézmosási lehetőséget csináltatni, mert nekem nagyon zavaró tényező, ha egy wc-ben nincs csap. Ha a másik helyiségben fürdik valaki akkor ne kelljen rátörni az ajtót. A konyhában való kézmosás lehetősége nem tetszik... :D

Lehet valami mini kézmosót rakatni, ha a falon a túloldalt amúgy is pont az van? Esetleg csináltatott màr valaki kézmosós wc-t? Ilyenről is láttam már képeket, de nem kimondottan panelban. Teljesen fel lesz újítva, ezért a bontási/újraburkolási munkák nem okoznak gondot.

Vannak szuper fb oldalak ahol feltehetném a kérdést, de ezek nyilvánosak, és egyelőre nem

akarjuk hirdetni a családnak, hogy sikerült lakást vennünk.

Köszi a válaszokat :)

2021. máj. 28. 08:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!! Ezzel eddig nem is találkoztam. Az ára nem lényeg, csak 1x kell megcsinálni, az a lényeg, hogy legyen.

Én sem vagyok 100kg, sem magas, ma pont volt esélyem találkozni egy hasonló méretű illemhellyel, ahol volt csap de ennél meg annál amit én linkeltem nagyobb volt. Az valóban szűkösnek bizonyult, (pláne téli kabátban még reggel) de akkor is úgy gondoltam, hogy a semminél igenis jobb mint végigtapicskolni 3 kilincset meg 2 villanykapcsolót a kézmosásig, pedig nem vagyok egy extrém tisztaság meg rendmániás, ez a kézmosósdi az egyetlen ami érvágós.

2021. máj. 31. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!