Panellakás előszobájában (bejárat utáni folyosó) a hagyományos beépített szekrényt hogy újítanátok fel?
De akik kibontják, vajon hol tárolják a cuccaikat? Vesznek behemót szekrényeket az amúgy se túl nagy szobákba?
Érdemes nézegetni ötletadó fotókat pinteresten, egyeb netes oldalakon...
Egymáshoz illő színekkel variálni, vagy nádszövetes ajtóbetét, egyéb ötletes megoldások...
Elbontottam az egészet, így tágasabb és világosabb az előtér.
A szekrény helyére egy tálalópultot csináltattam, a bejárati ajtó felé teljesen zárt, az étkező oldalán polcos.
A ruhák pedig elvannak bőven a nappaliban lévő faltól-falig szekrénysorban.
Én éppen most újíttatom fel a panellakásomat, és semmiképp sem válnék meg az előszobai beépített szekrénytől, mert imádom, rengeteg mindent tudok benne tárolni.
Én úgy újíttatom fel, hogy az ajtókat lecseréltetem, összhangban a konyha és vele egybenyitott előszoba szintén mos készülő bútorainak színeivel.
Úgy értem, hogy ugyanazok a színek fognak visszaköszönni az új ajtókon, amilyen színből a konyhabútor és előszobafal (az akasztókkal ellátott kisbútor) készül.
Mivel nincs sok pénzem, ha most akarnám felújítani, akkor lefesteném valami szép színre.
Ha lesz pénzem, elbontom, asztalossal csináltatok egy újat, csak annyival rövidebbet, hogy a hűtőt is oda tudjam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!