Lehet panel wc-be kézmosót varázsolni?
Különálló kisméretű panel lakás wc-jébe szeretnék ha fene fenét is normális kézmosási lehetőséget csináltatni, mert nekem nagyon zavaró tényező, ha egy wc-ben nincs csap. Ha a másik helyiségben fürdik valaki akkor ne kelljen rátörni az ajtót. A konyhában való kézmosás lehetősége nem tetszik... :D
Lehet valami mini kézmosót rakatni, ha a falon a túloldalt amúgy is pont az van? Esetleg csináltatott màr valaki kézmosós wc-t? Ilyenről is láttam már képeket, de nem kimondottan panelban. Teljesen fel lesz újítva, ezért a bontási/újraburkolási munkák nem okoznak gondot.
Vannak szuper fb oldalak ahol feltehetném a kérdést, de ezek nyilvánosak, és egyelőre nem
akarjuk hirdetni a családnak, hogy sikerült lakást vennünk.
Köszi a válaszokat :)
#5: Ez 72 cm hosszú, még ha be is tudod varázsolni koppig a hátfalhoz, a WC előtt marad 20 cm., ha az ajtó olyan, akkor max. 25 cm. Felejtsd el, nem tudsz leülni/felállni.
Nekem 48 cm van az ajtó és a WC között, és így is lefejelem néha.
Ezt érdemes alaposan átnezni, 60cm a minimum ajánlott a WC előtt:
Ezen a típuson gondolkodom, szerintem beférne kényelmesen. 18 centi szélesen lógna csak ki ami annyira nem lehet zavaró.
Figyu, ha nem hiszel nekem, ragassz fel egy ekkora kartondobozt oldalra, abba a magasságba, és hasznald úgy a WC-t 1 hétig.
Pont útban lesz a válladnak.
18 centi az pont elveszi a szélesség negyedét.
Nálunk ez lesz felszerelve a falra közel az ajtófélfához ami kb 15-16 beljebb van a falsíktól (így nyitott ajtónál max fél centit lóg ki az ajtófélfa síkból):
Sajnos nem olcsó, de méretben ez passzolt a legjobban.
Próbaképpen már felraktam, különösebben nem zavaró igaz nem vagyok 100 kg feletti.
A gépészetet L alakban falon kívül vezettem el GK és rácsempézéssel (képet nem tudtam ide csatolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!