Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lakószobába tennétek famintás...

Lakószobába tennétek famintás pvc padlót?

Figyelt kérdés

…egyáltalán PVC padlót? A vizes helyiségekben az van (kő mintás), de nappaliba, hálóba való?

Régi, 70-es évek elején lerakott parketta van a szobában. Látszik rajta az idő. Sokféle hajópadlót, parkettát utánzó PVC padló van, elfogadható áron.

Felújítás, csere számomra megfizethetetlen, szőnyegpadló is húzós árban van, és nem is szeretnék.

Az én döntésem lesz, de mit gondoltok erről a megoldásról?

Maradjon a parketta olyan, amilyen? Kopott, itt-ott megfeketedett.

Most fogom kifesteni a szobát, azt is egyedül.

2021. ápr. 30. 10:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az állítólag nem retro is pontosan ugyanolyan rosszul néz ki.
2021. máj. 4. 16:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Kinézetre nekem nincs bajom a kőmintással sem, ami az előszobában és a konyhában van. Szemre az új, fa mintázatú PVC-t nem tudod megkülönböztetni az igazitól, vagy a laminálttól.

Eltérés hosszabb távon lehet, ha kopik, megcsúnyul.

Beszélgettem olyanokkal, akinek ilyen van, de nem szakemberek.

Ők azt mondják, a kb. háromezer forintos nem tartós, a kilencezer forintos jó, de azzal megint ott vagyok árban, hogy nincs pénzem rá.

2021. máj. 4. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!