Különbző szigetelőanyagokkal szigetelni?
Okozhat gondot ha a ház (homlokzat) egy részét kőzetgyapottal, a másik részét polisztirollal szigetelem?
A gyapotot preferálom a tűzállóság és a hangszigetelés miatt, de van a házon több olyan falrész is ahol nem érzem indokoltnak, ahol simán jó a polisztirol is. Oda grafitosat tennék. Fele annyi lenne az ára.
(van beugró kazánház előtt meg műhelyfal. Ezeknél semmi szükség a gyapotra, ezzel szemben a lakórészekhez mindenképp maradnék a gyapottnál.

Lehetséges. Tűzterjedés miatt asszem valahány nikecell soronként kőzetgyapitot raknak.
Ha nem hőhidas, hadonló a szig.értéke akkor jó.
Magyarországon a többésg biztos nem tesz be gyapotot a tűz miatt egy sornyit se, csak a legolcsóbb fehét polisztirolt, azt is csak felpogácsázva.
Én 10cm gyapotot szeretnék és mellé 10cm grafitosat így. Ha utóbbit megkapom. Legutóbb akartam szerezni grafitosat, de a környéken sehol nem tudtak adni. Tüzépen rendelték volna max, de csak nagyobb mennyiségben. Szóval nem egyszerű.
Nincs előttem a szigetelőképőesség, de nem hiszem, hogy nagyon különböznének egymástól.
Köszi a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!