? Padlástérben szoba kialakításán gondolkozom. Régi tégla ház. Ötleteket, tippeket aki hasonlót csinált már, szívesen fogadok.
A tető mindenképpen fel lesz újítva, szigetelve, és arra gondoltam, mivel a belmagassága viszonylag nagy, a padlásra meg úgyis rendes lépcső vezet fel a házból, érdemes lenne hasznossá tenni. Egyelőre még gondolat csak, de máris megakadtam abban, hogy nem tudom egyáltalán a fenti földes padlózat alkalmas-e rá, hogy könnyű beton kerüljön rá. Ezt hogyan vagy milyen szakemberrel kellene megnézetni?
Nem új építésű ház, sőt elég régi. Teljesen tégla épület, alatta kazánházzal.Azt hiszem ezt nevezik szuterénnek, egyik oldalt vannak ablakai is a kazánháznak, utcafront felől meg ki se látszik a földből.
A víz, szennyvíz fel lesz vezetve?
Villany meg wifi gondolom igen.
Valami könnyű fedést biztos kibír, betonnal én nem is próbálkoznék. (Én is éppen hasonlón gondolkodok.) Azt találtam ki, hogy laminált padlóval lefedem a földet, és talán könnyű gipszkartonból rakok be valami oldalfalakat. A tető alá, beázás ellen, "plafon" gyanánt valamilyen sátorfóliát.
De ha nem "lakni" lesz, hanem valami stúdiónak vagy műhelynek, tehát napközben 1-2 órát ott dolgozni, akkor talán ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!