Furcsa helyen van a szobám?
Ma megjegyezték egyesek, hogy ilyet még nem láttak, hogy a konyhából lehessen megközelíteni a szobámat...
Van a konyha, ami 4*5 méteres és onnan nyílik egy ajtó, amin keresztül egy kis átjárón a szobámba lehet jutni.
Most újítjuk fel a házat és a szüleim emiatt rosszul érzik magukat (én nem igazán, csak rosszul esett) és most ezen agyalnak, hogy legyen jó nekem... Hiába mondom hogy nekem jó és ne foglalkozzanak vele, nekik is rosszul esett.
Valóban furcsa ez?
1
Csak így volt kialakítható, mert vagonház.
Az mit jelent, hogy vagonház?...
Amúgy ne foglalkozz vele. Máshol meg más van furán kialakítva, úgy, ahogy éppen lehetett.
3
Hogy átjáróház. A helyiségek egymás után jönnek, csak a fürdőszobák esnek külön.
A szülői "házban" (panel) az én szobám eredetileg ebédlő volt, így az egyik falam egy duplaüveg ajtó volt a nappalira. Az le volt zárva állandóra. Viszont így kb egy kis kuckó volt a többi szobához képest, mert a fürdő-mosdó-konyha szentháromság mellett volt, messze a többiek szobájától, viszont emiatt mindenkit hallgathattam ha korán kelt, későn feküdt.
Én imádtam, pont nem érdekelt más mit szól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!