Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Jól értem a parapet fogalmát?

Jól értem a parapet fogalmát?

Figyelt kérdés

Új gázkészüléket kell vennem, mert a régi tönkrement. De most a netes keresések alapján úgy tűnik, hogy mégsem vagyok egyértelműen tisztában a fogalmakkal, a szerelők pedig nem túl segítőkészek.

Tehát: ha nincs és nem is lesz bekötésre alkalmas kémény, akkor parapetes készülékre van szükségem, ugye? És ugyanezt jelenti a zárt égésterű is?

Köszi előre is a normális válaszokat!

(igen, nő vagyok, és nem értek hozzá, vállalom.)

2021. ápr. 8. 22:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#19, köszönöm.

#20, elvileg szóba jöhetne, de ahhoz totál át kéne építeni a rendszert, hiszen most gázhoz van kialakítva. Váratlan kiadásnak most az új készülék is épp elég a szereléssel és járulékos kiadásokkal :(

Mindenkinek köszönöm a segítőkészségét!

2021. ápr. 9. 19:29
 22/25 anonim ***** válasza:
A kémény nélküli gázos bojler egy xar, nagyon párásítja a levegőt, jó penészes lesz a fal télen
2021. ápr. 10. 19:53
 23/25 anonim ***** válasza:

22: Nekem az van 14 éve és semmi baj vele.

Nyilván nem engedélyezik olyan helyre, ahol ez lenne, amit írsz. Gázterv kell hozzá, Gázművek kell hozzá.

2021. ápr. 10. 20:14
 24/25 anonim ***** válasza:
22: Volt a régebbi, pici fürdőnkben is, ami kb. 3 nm volt, akkor se párásított, hanem folyamatosan csöpögött.
2021. ápr. 10. 20:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Az égéstermék párásít agytrösztök, jól írta az előző
2021. ápr. 10. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!