Jól értem a parapet fogalmát?
Új gázkészüléket kell vennem, mert a régi tönkrement. De most a netes keresések alapján úgy tűnik, hogy mégsem vagyok egyértelműen tisztában a fogalmakkal, a szerelők pedig nem túl segítőkészek.
Tehát: ha nincs és nem is lesz bekötésre alkalmas kémény, akkor parapetes készülékre van szükségem, ugye? És ugyanezt jelenti a zárt égésterű is?
Köszi előre is a normális válaszokat!
(igen, nő vagyok, és nem értek hozzá, vállalom.)
Kerdezo! Futoberendezeat veszel? Konvektort?
Konvektorbol van parapetes vagy kemenyes.
Parapet: cso a falon at kivezeti az elhasznalt levegot a keszulekbol. Mar nem szereltetheto parapet. De a meglevo parapetbe tehetsz uj konvektort!!!
A parapet jo,tartsd meg!! A kemenybelelessel 2-600 000 forintot lehuznak rolad par evente!!
Most latom,h gaz vizmelegito bojler kell neked!
Van a tetejen vastag 15 cm atmeroju kb) aluminium cso?? Mert az vezet a kemenybe. Ilyen keszzlek nemletezik kemeny nelkul!!!
Sokszor eleg tisztitani! Ki ne dobd feleslegesen!!
Minket is mindig at akarnak verni a szerelok!
Kuldj kepet rola!
#13, semmi nem vezet belőle sehová. Se kéménybe, se falon át, sehová.
Tisztítás nem oldja meg azt, sajnos, amikor a tartály kilyukad.
Ha most parapetes gázkonvektorod van, akkor lehet új készüléket tenni oda. De ahol nincs kiépítve parapet, ott nem engedélyeznek újat kiépíteni.
Kéményt bélelni egyszer kell, nem évente. Tény, hogy 500 000-től kezdődik.
"Ilyen keszzlek nemletezik kemeny nelkul!!!"
Olvassatok víssza!!!
Bojler, vízmelegítő kell!!!!!
Kérdező
Ha kémény nélküli vízmelegítőt veszel, olvasd el, hogyan szerelhető be!
Van szabadon álló(földön), és falra szerelhető.
A falra szerelhetőt nem lehet földre tenni, és fordítva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!