Ki mennyiből újított fel egy 60nm-es panelt?
1 nagy (18nm), két kisebb (12nm) szoba, nagyon kicsi fürdő-wc-konyha.
3 ablak, erkélyfal 800.000ft lesz (redőnnyel, szúnyoghálóval). Cserélni szeretnénk a padlózatot mindenhol, a wc-t és a fürdőt teljes egészében újítanánk, konyhában új járólap, a bútor maradna, azt már mi csináltattuk. Beltéri és bejárati ajtók, radiátorok cseréjével. 4M-ból vajon kijönne? Dél MO
Első körben mindent úgy számolnánk, hogy szaki csinálja, aztán ha az úgy nagyon drága lenne, túllépné a keretet, akkor a festést, laminált lerakását megoldanánk mi.
Illetve mennyi idő alatt lehet ezt véghezvinni? Elköltöznénk addig egy másik lakásba itt a városban, csak nem tudom, mire számítsak. Tegyük fel, hogy szakit mindenre és hamar találunk, egymás után (tudom, ez utópisztikus feltételezés, de tegyük fel)
Én éppen most készítettem el a költsévetéstervezetet a támogatott hitelhez a 63nm-es panellakásom felújítására Debrecenben.
6.300.000.-Ft-ra jött ki. Úgy hogy ebben az ablakok cseréje nincs
benne, mert az már ki van cserélve.
Viszont benne van egy új konyhabútor ami az egyéb asztalosmunkákkal/beépített kisbútorokkal együtt több mint 1,5 millió.
Nincs benne radiátorcsere de benne van a klímáknak a cseréje.
Én azonnal elkezdtem szakembereket keresni mikor megjelent a rendelet a lakásfelújítási támogatásról (november 25.), és ma sikerült megkapnom az árajánlatot a villanyszerelőtől,és ezzel van meg az összes szakemberem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!