Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül panelben...

Mennyibe kerül panelben kiszedni egy falat?

Figyelt kérdés

Sehol sem találok konkrét árakat, de tudnom kéne, mert ha túl drága, akkor marad a fal, viszont akkor teljesen másféleképp kell eltervezzük a felújítást

egy 3,5X 2,5 méteres falról lenne szó, 15cm-s válaszfal (ki lehet szedni, azt már megkérdeztük)

2021. márc. 15. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kérdés nettó baromság, mert se a házgyári panelban, se a blokkpanelban, se a csúsztatott zsalus házakban nincs 15 cm-es válaszfal. Sőt semmilyen társasházban nincs ilyen, maximum ilyen kókány ytongtéglás nyaralókban láttam egyszer életemben 15 cm-es válaszfalat.
2021. márc. 17. 12:05
 12/13 A kérdező kommentje:

itt volt az ajtós szaki, aki majd az ajtókat csinálja. ő mérte le és mondta, hogy 15cm. de biztos nem jó a centije...

ugyan ilyen lakás. de gondolom ez se panel szerintetek...

[link]

a 12nm szoba és a konyha-folyosó közti falat szednénk ki. Bár nem is tudom minek írom le, eddig választ nem, csak okoskodást kaptam...

2021. márc. 17. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát kohóhabsalakos faltömbös épületről van szó. Ez nem panel. Mivel tartófalat akartok kivésni és födémrendszer körüreges vasbeton rendszerrel épült nagyon könnyen rád tud borulni. Kérdező érted még nem is lenne akkora kár, de a tartófaltömbök 1 méter szélesek, könnyen magával húzza harántirányba a leomló födém őket, akár az egész társasház összedőlhet.
2021. márc. 17. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!