Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül panelben...

Mennyibe kerül panelben kiszedni egy falat?

Figyelt kérdés

Sehol sem találok konkrét árakat, de tudnom kéne, mert ha túl drága, akkor marad a fal, viszont akkor teljesen másféleképp kell eltervezzük a felújítást

egy 3,5X 2,5 méteres falról lenne szó, 15cm-s válaszfal (ki lehet szedni, azt már megkérdeztük)

2021. márc. 15. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Konkrét árat csak konkrét szakembernél konkrét kérdésre kapsz. Ez olyan, mintha megkérdeznéd, hogy mennyibe kerül egy cipő.
2021. márc. 15. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

tartófalat nem lehet kiszedni

a 15 centis fal tuti hogy tartófal

a panelban a kiszedhető elválasztó falak kb 4-5 centisek

tehát a 15 centis falat ha kiszeded, omlik az egész kártyavár....)

2021. márc. 15. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

"15cm-s válaszfal"

XD

"ki lehet szedni, azt már megkérdeztük"

XD

2021. márc. 15. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez egy új divathóbort, hogy komplett falakat szednek ki.

Azután csodálkoznak, ha majd összedől az egész a legközelebbi földrengésnél.

De lehet, hogy anélkül is.

[link]

2021. márc. 15. 21:02
 5/13 A kérdező kommentje:

itt minden fal minimum 15cm, nincs 4-5cm-s. Ki lehet szedni, statikussal felmérette az előző tulaj, mert ő is ki akarta, csak közben el kellett adják.

Annál konkrétabb kérdést, hogy mekkora a fal, szél-hossz-magasság, panel, mit szeretnél? A színét??? Mert ezen kívül max az lenne releváns, hogy hol, de ugye nem ezt kérdezted (dél-dunántúl)

2021. márc. 16. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az nem panel
2021. márc. 16. 11:50
 7/13 A kérdező kommentje:

oké, akkor nem panel :D most komolyan, aki nem tud érdemben hozzászólni, az miért válaszol?

az egyik nem fogja fel a kérdést, a másik nem hiszi el, amit leírok, a harmadik már azt állítja, nem is panel... sok értelme van ide is kérdést feltenni..

2021. márc. 16. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Inkább neked kéne újragondolni a kérdést. Szerinted honnan tudjuk? Ha ezzel is foglalkoznék nem tudnám megmondani, mivel ahoz látnom kéne. (Főleg hogy azt sem tudod megmondani miből épült.) Nem tudom miért pontoztad le az 1. hozzászólót, pedig úgy van ahogy mondja, azzal kiegészítve hogy nem mindegy hogy melyik városban.
2021. márc. 16. 18:59
 9/13 A kérdező kommentje:
gyerek... én tudom. panel. azt is tudom, mekkora, azt is leírtam. az egyes meg rég 40% alatt volt, mire én is lepontoztam, mert felidegelt...
2021. márc. 16. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy inkább csúsztatott zsalus....
2021. márc. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!