Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szeretnék két kisebb szobát...

Szeretnék két kisebb szobát kialakítani egy mostani nagyból, és egy falat felhúzni benne. Kb. mennyiből jönne ez ki?

Figyelt kérdés
A fal kb. 5 méter hosszú, és panel belmagasságú. Parketta van a szobában, azt szeretném megtartani. (Nyilván fel kell ott szedni a parkettát.)
2015. okt. 19. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
50 ezerből kijön egy gipszkarton válaszfal. A parkettát nem kell felszedni, ha ilyet csinálsz.
2015. okt. 19. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:

A parkettát nem kell felszedni.

De a világítást biztos át kell alakítani. A fűtés szintén lehet probléma (panelnál amúgy sem egyszerű a távhő miatt)

Bevilágítás megoldható? (a szellőzés miatt is fontos).

2015. nov. 5. 08:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Fűtés és ablakok rendben vannak, mert korábban két szoba volt az, amit az előző tulaj összenyitott.

Viszont nem értem, hogy a parkettát miért nem kell felszedni a fal alatt? Az miért jó, ha egy falat húz fel az ember, ami alatt ott a parketta, ami elkorhadhat, megrogyhat, vezeti a hangot, stb?

2015. nov. 6. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Helysbítek

A parkettát nem muszáj felszedni.

A tökéletes az lenne, ha felszednéd. Pont azért amit írtál.

De meg lehet felszedés nélkül is csinálni.

2015. nov. 6. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ 2-es! (megy a zöld kéz)

Az 50 ezer így is reális ár szerinted?

2015. nov. 6. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Milyen parketta?

Laminált?

Szalag?

Hagyományos csaphornyos?

2015. nov. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!