Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül a szerelési/tel...

Mennyibe kerül a szerelési/telepítési költsége egy monoblokk hőszivattyúnak?

Figyelt kérdés
Egy 5kw-os hőszivattyúval szeretném kiváltani jelenlegi fűtésrendszeremet. 3 éve lett alacsony hőmérsékletű lapradiátor felszerelve a házba. Sok mindent olvastam fórumokon és itt is, azonban nem nagyon találtam információt arról, hogy egy monoblokkos hőszivattyú telepítési költsége mennyi jelenleg? Tudom, hogy erre pontos összeget nehéz mondani, mert minden rendszer más, de egy nagyjábóli összegre lennék kíváncsi, hogy mégis milyen nagyságrendű ajánlatokra számíthatok.

2021. márc. 14. 19:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy a hőszivattyú csak fűtésre lesz használva, tehát HMV-t nem kell telepíteni.
2021. márc. 15. 07:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet megmondani, kérni kell egy felmérést mert ahány ház annyi megoldás. Maga a készülék a teljes költség kb fele.
2021. márc. 30. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem 9 kw-so all in one hőszivattyúkra átlag 400-500+áfa volt a z árajánlatokban, max 10 méteres távolságig
2021. márc. 31. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
3-mas: Köszi szépen
2021. ápr. 19. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!