A monoblokkos wc-k mind mélyöblítésűek?
Mindenképpen laposöblítésű wc-t szeretnék.
Mint kiderült, a panellakásomban nem lehet falsík alatti tartályt szerelni. Akkor ha nem zsinóron húzhatósat szeretnék (márpedig nem), úgy látom, hogy nincs más választásom, mint a monoblokkos.
Viszont ebben a kategóriában eddig csak mélyöblítésűt találtam.
És természetesen (panel lévén) hátsó-kifolyásúnak kell lennie.
Segítséget szeretnék kérni, hol találok ilyet?
Illetve van-e más megoldás a monoblokkoson kívül?
Úgy tudom hogy a monoblokkos wc-k mind mélyöblítésűek.
Kevés lenne az öblítés ereje a laposhoz.
Nagyon köszönöm, remélem, hogy ez lesz a megoldás.
Nem tudom, mert tegnap ott aztán elakadtunk a kivitelezővel akit legelsőnek megkerestem, hogy úgy nem lehet ahogy én elképzeltem, és valahogy aztán nem mondta, hogy akkor hogy is lehet.
De örülök, ha nem csak monoblokkosat lehet, mert így vehetek egy sima alföli laposöblítésűt. :)
Köszi, igen aztán ezt a laufent én is megtaláltam később. (a másik elvileg nem rendelhető)
De még futok néhány kört , mert közben meg több cikket is találtam fent a neten, hogy azért nem annyira a lehetetlen kategória ez a panelban falsík alatti tartály. Többek között a Geberit kifejezetten erre a célra gyártja a mindössze 8 cm mély falsík alatti tartályát.
Ez a legelső kivitelező volt, akivel beszéltem, hátha a töbi nem zárkózik el ennyire ettől a megoldástól.
A legfelső szinten lakom és tavaly voltak kicsrélve az egész házban a víz- és szennyvízcsövek a strangban. Talán ezek miatt valamivel kevesebb az esély, hogy nálam kelljen kibontani valami házbéli gond miatt. Ha pedig nálam van gond, akkor igy is úgy is ki kell bontani. De egyébiránt a tartály fölött teljes szélességében hozzáférhető lesz a strang teljes szélességében.
Egyelőre még nem adom fel az álmom, hogy falsík alatti tartály legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!