Lapos vagy mélyöblítéses vécénk legyen?
Lapos!!! Főleg, ha gyerek is van a családban - mert az ő végtermékét meg pláne nem árt megnézni...
Plusz a mélyöblítéses fröccsen, és bármily furán hangzik, takarítani is nehezebb. :-( Utálom!!! Én mindig is laposat akartam, de a volt férjem a nagy eszével nem azt rakatott be, amikor építkeztünk (pedig én azt kértem, csak a hülye vállalkozó elfelejtette, és szerencsétlenségemre nem engem hívott föl)... azóta (13 éve!!!) utálom, és azóta szeretném kicseréltetni... de ha egyszer kimászok az adósságból, tuti az lesz az első!!! :-)
Ahol nők is vannak, oda fröccsenős budit nem szabad venni!!!
Nem véletlenül tanítják a kislányokat úgy feneket törölni, hogy hátrafelé kell tolni a papírt. A széklet baktériumai nagyon nem valók a női vaginába. De egy fröccsenős budiban oda is jó eséllyel csapódhat fel a trutymó.
A csobbanós nagyon wcpapír pazarló, 10-20 kockás fészket kell bele építeni, ha nem akarod, hogyba segglyukadba menjen a wc-víz
A teraszos kicsit büdösebb, de látod a cumót, na meg a szaga is árulkodhat betegségről
Nekem ne maradjon ott egy tálcán.
Aki nézegeti nemtom mit állapíthat meg belőle. Bloááh.
Köszi a válaszokat!
Én mindenkit felpontoztam, mert az összes válasz hasznos.
Nehéz kérdés az tuti. Gyerek nincs, nők vannak. Az intim higiénia alapból nagyon fontos nekem, ezért sem szimpatikus a "fröccsenős", viszont nézegetni sem szeretem a produktumot, kifejezetten undorító. Szerintem mélyöblítésű lesz fészekrakással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!